Doliu în lumea muzicală! Membrul fondator al trupei Bon Jovi s-a stins din viață: ”Avem inima frântă de durere”

Autor: Madalina Maftei

Doliu în lumea muzicală! Membrul fondator al trupei Bon Jovi s-a stins din viață: ”Avem inima frântă de durere”

Fanii trupei Bon Jovi sunt în doliu! Alen John Such, unul dintre membrii fondatori ai trupei, s-a stins din viață duminică, 5 iunie, la vârsta de 70 de ani.

Durere nemărginită în inimile celor care iubesc și apreciază trupa ”Bon Jovi”, după ce un membru al formației a pierdut lupta cu viața la vârsta de 70 de ani.  Alec John Such, basistul trupei și membrul fondator al acesteia, a murit duminică, 5 iunie 2022. Cauzele morții încă nu a fost făcute publice, conform Variety.

Alen John Such, membrul fondator al trupei Bon Jovi, a murit

Alec John Such a fost, inițial, parte din trupa „The Message”. Ulterior, artistul a pus bazele trupei care, peste ani, avea să devină una dintre cele mai iubite și apreciate trupe din întreaga lume, Bon Jovi. El este cel care i-a adus în trupă pe Sambora și Torres, iar Bon Jovi l-a „recrutat” pe unul dintre prietenii buni ai săi de când era doar un copil, pe David Bryan.  

De-a lungul anilor, trupa a înregistrat un succes remarcabil. „Slippery When Wet”, albumul cu numărul trei, s-a vândut în circa 12 milioane de bucăți. Ulterior, următorul album al trupei, „New Jersey”, care a fost lansat în 1988, s-a dovedit a fi, de asemenea, de foarte mare succes. 

Moartea basistului a adus mută durere în rândul fanilor trupei, dar și în sufletele colegilor săi, care au scris un mesaj sfâșietor în mediul online.

Citeste si: Vreti sa vedeti cum arata locuinta lui Jon Bon Jovi din New York? Acum poate fi a ta

„Avem inima frântă de durere să aflăm că dragul nostru prieten Alec John Such a murit”, a postat Bon Jovi.

”Era un original. Ca membru fondator al Bon Jovi, Alec a fost parte integrantă din formarea trupei.

Ca să fiu sincer, ne-am găsit drumul unul către celălalt prin el. A fost prieten din copilărie cu Tico [Torres] şi l-a adus pe Richie [Sambora] să ne vadă cântând. Alec a fost mereu sălbatic și plin de viață. Astăzi aceste amintiri speciale îmi aduc un zâmbet pe buze și o lacrimă în ochi. Ne va fi foarte dor de el”. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trupa Bon Jovi a avut un adevărat succes, a reușit să atragă fani înrăiți din toate colțurile lumii. „Rock and Roll Hall of Fame” în anul 2018 a adus foarte multă bucurie pentru membrii formației. Cu această ocazie, John Such a ținut un discurs emoționant despre cât de mult înseamnă această trupă pentru el.

„Când Jon Bon Jovi m-a sunat și mi-a cerut să fac parte din trupa lui în urmă cu mulți ani, mi-am dat seama curând cât de serios era și de viziunea pe a avut-o.

Sunt prea fericit să fi făcut parte din acea viziune", a spus el. „Acești băieți sunt cei mai buni. Am petrecut atât de multe momente grozave împreună și nu am fi aici dacă nu ar fi băieții aceia. Îi iubesc până la moarte și o vei face mereu”.

Citeste si: Vesti bune pentru fanii BON JOVI: Trupa REVINE in Romania! Cand concerteaza si cat vor costa biletele

 

 

 

 

 

Taguri: