Doliu în lumea muzicii. Un celebru artist și-a dat ultima suflare pe scenă, în timpul unui concert. Momentul tragediei a fost filmat și postat pe rețelele de socializare

Author: Diana Bostan
Actualizat: 07 ian 2024, 14:40

Pedro Henrique și-a dat ultima suflare pe scenă

Sursa: Instagram- Pedro Henrique

Tragedie în lumea muzicii gospel. Pedro Henrique, cântărețul brazilian de muzică gospel, s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert și, din nefericire, a încetat din viață.

O tragedie a avut loc în industria muzicală, întrucât cântărețul de muzică gospel, Pedro Henrique, a decedat după ce a leșinat pe scenă, în timpul unui concert privat. Artistul brazilian, în vârstă de 30 de ani, se afla în Fiera de Santana, Bahia, în momentul incidentului, care a avut loc în fața unei audiențe numeroase.

Cântărețul Pedro Henrique și-a dat ultima suflare pe scenă

Tragedia a avut loc în timp ce artistul brazilian, în vârstă de 30 de ani, susținea un concert în Fiera de Santana, Bahia. Pedro Henrique s-a prăbușit în fața unei audiențe numeroase, însă cauza oficială a decesului nu a fost încă dezvăluită, conform informațiilor furnizate de CNN Brazilia și New York Post. 

Citește și: Actrița din ”Mary Poppins” s-a stins din viață la vârsta de 100 de ani: ”O zi sumbră pentru Hollywood”

Videoclipul în care artistul brazilian se prăbușește pe scenă a devenit viral pe platforma X, stârnind îngrijorarea internauților. Deși cauza oficială a morții nu a fost dezvăluită public, surse precum CNN și TMZ sugerează că artistul ar fi putut suferi un atac de cord, conform informațiilor furnizate de People.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pedro Henrique cânta piesa „Vai Ser Tão Lindo” la un eveniment religios, în data de 13 decembrie, eveniment transmis online atunci când artistul s-a prăbușit. Tradus, titlul cântecului înseamnă „Va fi atât de frumos”.

Pedro Henrique a fost un compozitor și producător muzical

Pedro Henrique s-a dedicat preponderent interpretării muzicii gospel și a excelat și în rolurile de compozitor și producător muzical. Intrând în industria muzicală în anul 2015, artistul și-a început ascensiunea prin postarea videoclipurilor cu interpretări pe platforma YouTube.

Ulterior, s-a alăturat unei trupe locale, contribuind la lansarea unui album, pentru ca în 2019 să își înceapă cariera solo, conform relatărilor ziarului The Sun.

Citește și: A murit trubadurul Mihai Vasile. Acesta era unul dintre cei mai apreciați artiști ai cântecului de pahar

„A fost un om foarte devotat, și ca soț și ca tată. O persoană pe care toată lumea și-ar dori să o aibă aproape.

Cântecele tale nu vor muri și moștenirea ta va rămâne prin soția ta, fiica ta Zoe și atâtea vieți care au fost și vor fi atinse de Iisus Hristos prin înregistrările tale!”, a fost mesajul transmis de Todah Music, casa de discuri cu care Pedro Henrique colabora.

Tânărul artist a lăsat în urmă o familie, pe soția sa, Suilan Barreto, și fiica lor, Zoe, care are doar două luni, conform presei internaționale. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.