Doliu în lumea muzicii de petrecere! Lăutarul Irinel Buneață a murit într-un accident pe Drumul Morții, la doar 28 de ani. Artistul și-a prezis moartea

Author: Alina Petre
Actualizat: 16 aug 2023, 07:20

Lăutarul Irinel Buneață a murit într-un accident

Lăutarul Irinel Buneață a murit în accidentul produs pe E85, supranumit ”Drumul Morții”. Artistul avea 28 de ani.

Lăutarul Irinel Buneață este una dintre victimele accidentului care a avut loc de marți dimineață pe E85, supranumit ”Drumul Morții”. Cântărețul avea 28 de ani, era căsătorit și avea un băiețel.

Citește și: Cine este bărbatul care a fost găsit mort în fața blocului în care locuia, în Tulcea

Lăutarul Irinel Buneață a murit în accidentul de pe E85, la doar 28 de ani

Irinel Buneață cânta într-o formație din București. El a grav rănit în urma accidentului rutier și transportat de urgență la spital. Medicii au încercat toată noaptea să îl salveze, dar eforturile au fost în zadar și din nefericire, tânărul a pierdut lupta cu viața.

Buneață a primit marți dimineață, înainte de ora 6, un telefon de la amicul său, Viorel Borcea, pentru a-l ruga să îl ajute la remedierea unei mașini căreia i se stricase cutia de viteze în mers, potrivit adevărul.ro.

El s-a trezit, s-a îmbrăcat și, înainte să iasă pe ușă, a mers să-și sărute soția și copilul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„A fost ca o premoniție. Soția chiar l-ar fi întrebat de ce îi sărută, pentru că nu prea obișnuia așa ceva. A fost un gest de adio, fără să știe.

A lăsat durere mare în urma lui. Era un băiat talentat, frumos, respectat”, a declarat pentru sursa citată un apropiat al familiei Buneață.

Cum s-a produs teribilul accident

Se pare că marți dimineață, Irinel și prietenul lui Viorel se aflau într-o mașină cu care tânărul venise din Glodeanu Sărat. Tinerii au oprit autoturismul pe marginea drumului european 85, supranumit și ”Drumul Morții”,  în spatele mașinii care avea probleme la cutia de viteze.

Din cauza frigului, cei doi s-au întors la autoturismul care nu era avariat pentru a se încalzi. În acest timp au sunat un amic comun, pentru a-i cere ajutorul.

Din nefericire, la scurt timp, un camion care venea dinspre București i-a lovit cu putere. Mașina în care se aflau Irinel și Viorel a fost lovită de un al patrulea autoturism care circula în spatele camionului.

Cei doi au ajuns la Spitalul Județean Buzău, iar Irinel Buneață s-a stins din viață după câteva ore.

”Pe DN 2 (E 85), în localitatea Costeşti, judeţul Buzău, şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului şi a lovit 3 autoturisme parcate, dintre care într-unul se aflau 2 persoane care au fost rănite, una fiind în prezent resuscitată”,

anunța atunci ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Drumul european 85, supranumit și ”Drumul Morții” este considerat unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară, după sute de accidente și victime produse pe acest tronson.

Citește și: Caz șocant în Tulcea! Un tată i-a tăiat gâtul fiului său de 7 ani cu o drujbă, în timp ce tăia stuful. Copilul a murit

 

Taguri: