DOLIU in lumea muzicii! Dupa 5 ani de chinuri un cunocut artist S-A STINS din viata FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 15:00

Doliu in lumea muzicii!

Basistul trupei Deftones, Chi Cheng, care a fost intr-o stare de semi-constienta din 2008, in urma unui accident de masina, a murit sambata, la varsta de 42 de ani, au anuntat membrii familiei sale.

 

Intr-o declaratie postata pe site-ul caritabil deschis in numele sau, Oneloveforchi.com, familia muzicianului a scris ca acesta a fost dus in camera de urgente la ora 3 dimineata, sambata, unde a murit, informeaza Hollywood Reporter.

 

"A parasit lumea aceasta cu mine cantandu-i cantecele preferate la ureche", a scris mama sa. Vocalul Deftones, Chino Moreno, a confirmat informatia pe pagina sa de Facebook.

 

Cheng a suferit un accident de masina in Santa Clara, California, in 2008. Muzicianul nu purta centura de siguranta si, in urma coliziunii, a fost aruncat din masina si a intrat in coma.

Sora sa, care purta centura, a avut rani minore.

 

Cheng a fost cofondatorul trupei Deftones in anii '80 alaturi de Chino Moreno, Stephen Carpenter si Abe Cunningham.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

"Acesta este cel

mai ingrozitor moment in care va scriem. Dragostea si devotamentul vostru pentru Chi au fost neconditionate si minunate. Stim ca o sa vi-l amintiti drept un urias pe scena, cu o inima pentru fiecare dintre voi. A fost dus la Urgente azi, la ora 3 dimineata si inima lui s-a oprit. A parasit aceasta lume cu mine cantandu-i cantecele preferate la ureche", a scris mama muzicianului pe site-ul dedicat lui.

 

"A fost un luptator. Voi ati fost alaturi de el, zilnic, cu dragostea voastra. A stiut ca este foarte iubit si ca nu e singur. Voi scrie mai multe mai tarziu pe site-ul oneloveforchi. Restul informatiilor din alte surse nu sunt garantat adevarate", a scris mama basistului in mesajul semnat "Mama J (si Chi)".

 

Trupa Deftones a avut cel mai recent concert in Romania in 2011.



 

Sursa: Mediafax.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.