DOLIU in lumea muzicii! un MARE artist A MURIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 30 aug 2021, 09:05

Lumea muzicii este in doliu dupa ce un mare artist a incetat din viata.

Este vorba despre Scott Asheton, tobosarul si unul dintre membrii fondatori ai trupei The Stooges, care a murit la varsta de 64 de ani.

Decesul a fost confirmat de solistul trupei The Stooges, rockerul Iggy Pop, prin intermediul unui mesaj publicat duminica pe pagina sa de Facebook, informeaza contactmusic.com.

"Bunul meu prieten Scott Asheton a murit noaptea trecuta. Scott a fost un artist minunat. Nu am ascultat niciodata pe cineva care sa bata la tobe la fel de bine ca Scott Asheton.

Imi era ca un frate. El si Ron au lasat lumii intregi o mostenire uriasa. Familia Asheton a fost si continua sa fie a doua familie a mea. Gandurile mele se indreapta spre sora lui, Kathy, sotia lui, Liz, si fiica sa, Leanna, care erau bucuria vietii sale", a scris Iggy Pop.

Cauza decesului lui Scott Asheton nu a fost deocamdata dezvaluita. Scott Asheton a infiintat trupa The Stooges in 1967, alaturi de Iggy Pop, Dave Alexander si chitaristul Ron Asheton, fratele sau mai mare, care a murit in 2009.



Sursa: Mediafax.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.