DOLIU in lumea sportului! Un mare campion A MURIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 30 aug 2021, 10:35

Lumea sportului este in doliu dupa ce un mare campion a incetat din viata.

Doru Tureanu, legenda a nationalei de hochei a Romaniei, a decedat la varsta de 60 de ani, marti dimineata, la Spitalul Colentia. Marcatorul all-time al nationalei si al doilea roman care a fost inclus in Hall of Fame, Tureanu a decedat in urma unei comotii cerebrale.

"A murit azi dimineata la Spitalul Colentina, dupa ce pe 2 martie facuse o comotie cerebrala. E o mare pierdere pentru sportul romanesc, a fost unul dintre cei mai buni hocheisti romani.

il cunosteam foarte bine, am fost colegi de clasa si am jucat impreuna. Prin '77 a refuzat o oferta de doua milioane de dolari de la canadieni. Nu a vrut sa plece din tara pentru ca mama lui era bolnava. Apoi a avut oferte si dupa Jocurile Olimpice din 1980", a declarat Martin.

Doru Tureanu, 60 de ani, a fost al doilea roman inclus in Hall of Fame, dupa Eduard Pana.


Tureanu a evoluat in cariera sa numai la Dinamo Bucuresti, in perioada 1969-1987, echipa pentru care a debutat la 14 ani si a facut parte din cea mai buna generatie pe care a avut-o hocheiul romanesc, fiind considerat, neoficial, cel mai bun jucator pe care l-a avut Romania vreodata.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.