Doliu în muzică! O artistă celebră în toată lumea a murit! De ce boală cumplită suferea

Autor: A.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 11:45

E din nou doliu în lumea muzicală, după ce solista trupei The Muffs, Kim Shattuck, a murit. Artista avea 56 de ani.

Kim Shattuck fusese diagnosticată în urmă cu doi ani cu o boală cumplită, scleroză laterală amiotrofică.

„Kim a murit în somn, liniștită, după doi ani de luptă cu scleroza laterală amiotrofică.(…) Va trăi alături de noi prin muzica ei, prin amintirile împărtășite și prin spiritul ei creativ. Te voi iubi mereu, Kimmy. Îți mulțumesc pentru că ți-ai împărțit viața cu mine”, a anunțat astăzi soțul ei, citat de metro.co.uk.

Kim Shattuck era solista trupei The Muffs din 1991, atunci când a părăsit formația hard-rock The Pandoras pentru a fonda alături de prietena ei cea mai bună, Melanie Vammen, The Muffs. Melanie Vammen avea să părăsească trupa în anul 1994 pentru a trece la formația The Leaving Trains.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kim Shattuck, solista trupei The Muffs, a murit! Avea 56 de ani 

Formația The Muffs, din care mai făceau parte Roy McDonald și Ronnie Barnett, pregătea lansarea unui nou album, al șaselea al trupei, intitulat "No Holiday". Evenimentul avea să aibă loc chiar luna aceasta. Albumul pregătit de The Muffs va fi lansat, din păcate, fără Kim Shattuck. El va avea 18 piese.

Printre cele mai cunoscute piese din istoria trupei The Muffs se numără "Sad Tomorrow", "Lucky Guy" și un cover după "Kids in America".    

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.