Doliu în Parlament - Deputata Elena Bodnarenco a murit, la doar 57 de ani

Author: Alina Petre
Actualizat: 05 apr 2023, 02:15

Deputata Elena Bondarenco a murit


Sursa: Facebook Parlamentul Republicii Moldova

Vestea care a șocat scena politică! Elena Bodnarenco s-a stins din viaţă luni, 4 iulie, la vârsta de 57 de ani.

Deputata Partidului Comuniştilor din Republica Moldova Elena Bodnarenco s-a stins din viaţă, la doar 57 de ani.

Tragicul anunț a fost făcut public de către fostul deputat democrat Dumitru Diacov pe pagina de facebook.

„O veste foarte tristă! Elena a fost un deputat activ si principial. Dumnezeu să o ierte. Condoleanţe familiei”, a scris deputatul.

Potrivit reprezentanțiilor Legislativului, momentan nu se cunosc detalii despre circumstanțele decesului și cauza acestuia.

Comunicatoarea a declarat că Parlamentul va publica un comunicat de presă în care va oferi mai multe informații.

Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Vladimir Odnostalco a scris că Elena Bodnarenco suferea de o boală incurabilă.

Elena Bodnarenco a aderat la Partidul Comuniştilor în anul 1994. În perioada 2011–2015, ea a ocupat funcţia de primar al oraşului Soroca. A fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova în Legislatura 2005- 2010, 2014- 2019.

Citeste si: A murit Leluţ Vasilescu, fostul toboşar şi membru fondator al trupei Compact

Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din București a murit

Prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu, medicul care a înființat clinica de neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgență București, a încetat din viață, luni, la vârsta de 89 de ani.

Tragicul anunț a fost făcut public chiar de conducerea Spitalului Universitar de Urgență București, pe pagina de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prof. dr. Alexandru Ioan Constantinescu a încetat din viață la vârsta de 89 de ani, se arată într-un comunicat pe pagina de Facebook a instituției.

”Prof Dr Alexandru Ioan Constantinescu:
9 august 1933- 4 iulie 2022

Domnul Profesor Doctor Alexandru Ioan Constantinescu, cel care a înființat clinica de neurochirurgie din SUUB, un profesionist desăvârşit și formator a numeroase generații de neurochirurgi, a decedat astăzi, 4 iulie 2022. Corpul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Adormirea Maicii Domnului de la Spitalul Universitar de Urgență București, mâine, 5 iulie, de la ora 09.00.

Înmormântarea va avea loc la cimitirul Bellu, miercuri, 6 iulie, la ora 11.00.


Drum lin către ceruri, domnule profesor!”, au scris în postarea de pe pagina de Facebook.

 

Citeste si: Doliu în lumea teatrului și filmului românesc. A murit Valentin Uritescu. Actorul împlinise 81 de ani la începutul lunii

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.