Doliu în presa din România. Un fost prezentator TV și om de radio s-a stins din viață

Autor: Diana Bostan

Jurnalistul Alexandru Moraru s-a stins din viață.

Sursa: Facebook: Alex Moraru

Lumea presei din România este în doliu după trecerea în neființă a lui Alexandru Moraru, fost prezentator TV și om de radio.

După o lungă luptă cu o boală gravă, Alexandru Moraru s-a stins din viață în urmă cu trei zile, lăsând în urmă un gol imens în inimile colegilor și celor care l-au cunoscut.

Citește și: 5 ani fără Cristian Țopescu. Fiica comentatorului sportiv a pierit la scurt timp după acesta

Jurnalistul Alexandru Moraru s-a stins din viață

Numeroase mesaje de condoleanțe au fost transmise de apropiați și colegi de breaslă, care și-au exprimat durerea și recunoștința pentru impactul pe care Alexandru l-a avut în viețile lor.

Citește și: Un cunoscut cântăreț de muzică populară din România s-a stins din viață la doar 49 de ani. Care a fost cauza decesului

„Din păcate, ne luăm rămas-bun de la Alex Moraru, un coleg și prieten drag care ne-a inspirat prin bunătatea și spiritul său mereu deschis.

Dumnezeu să te ierte, Alex!”
, a scris unul dintre jurnaliștii care l-au cunoscut pe Alexandru Moraru, pe Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Cunoscut pentru carisma sa și stilul său nonconformist, Alexandru Moraru a fost descris de colegi drept un „rebel în costum” și „un personaj mare și deștept”, extrem de apreciat în comunitatea sa, notează Gândul.

Alexandru Moraru a fost prezentator TV și om de radio

Alexandru Moraru avut o carieră de succes în televiziune, fiind prezentator la Digi24 Constanța.

Acesta a activat de asemenea ca reporter, dar și în radio.

Citește și: Actorul Mihai Răducu s-a stins din viață la 64 de ani! Unde și când va fi înmormântat acesta

Potrivit sursei menționate anterior, în 2019, Alexandru și-a urmat pasiunea pentru comunicare și a fondat o agenție de publicitate, continuând să lucreze drept creator digital până de curând. Pierderea sa a lăsat un gol imens în rândul celor care l-au cunoscut și l-au admirat pentru profesionalismul și personalitatea sa unică.

Sursa foto: Facebook Alex Moraru

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.