Doliu in PSD! A murit din pricina COVID-19

Autor: A.I.

Doliu in PSD! A murit din pricina COVID-19 Primarul comunei Băluşeni, Neculai Stratulat, care a fost diagnosticat cu COVID-19, a murit, miercuri, în Institutul de Pneumoftiziologie din Bucureşti.

Doliu in PSD! A murit din pricina COVID-19 Primarul localităţii Băluşeni a fost transferat în urmă cu aproximativ două săptămâni la spitalul din Bucureşti, ca urmare a altor afecţiuni de care suferea.

Neculai Stratulat avea 71 de ani şi era membru al Partidului Social Democrat. Era primar din 2008 şi se afla la al treilea mandat. Înainte de a fi primar, el a fost directorul sucursalei din Botoşani a fostei Bănci Agricole, potrivit  realitateadinbotosani.net.

Sursa foto: Newsweek

Neculai Stratulat fusese internat mai întâi în județl Botoșani, apoi a fost transferat în urmă cu circa două săptămâni în București.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Absolvent al Facultății de Economie din cadrul Universității Al. I. Cuza Iași și al Institutul Bancar Român, a fost timp de 11 ani director al fostei Bănci Agricole până când a devenit primar al localității botoșănene Bălușeni.

Citeste si: Marcel Vela, primul mesaj despre inchiderea litoralului: ”Oamenii vor înţelege”

Citeste si: Când ar trebui să purtăm masca de protecție și în exterior? Sfatul medicului Alexandru Rafila

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.