Doliu in Romania! A fost gasita moarta in casa! Vecinii au sunat la 112

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 30 ian 2021, 13:55
Pompierii au sosit de urgenta la locuinta Adrianei Mestes
Sursa: Imagine de arhiva oradesibiu.ro

Cunoscuta soprana Adriana Mestes a murit! Cantareata a fost descoperita decedata in casa, in apartamentul in care statea cu chirie.

Vecinii au alertat 112 dupa ce au simtit un miros puternic din apartamentul in care locuia, cu chirie, soprana Adriana Mestes. Locuinta era situata in zona 13 septembrie din Capitala.

Ajunsi la fata locului, pompierii au gasit-o pe cunoscuta soprana decedata in casa. Autoritatile se afla la fata locului si investigheaza circumstantele in care s-a produs tragedia, informeaza Romania TV. 

Vecinii marturisesc ca soprana Adriana Mestes se retrasese de ceva timp, artista locuind singura cu chirie, iar persoane care sa o viziteze nu avea.

Soprana Adriana Mestes fusese activa pe Facebook in urma cu 6 zile, de cand dateaza ultima postare.

„Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin …”, scria Adriana Mestes pe Facebook. Potrivit informatiilor aparute in mass-media, soprana s-ar fi retras de la Opera in urma cu aproximativ 15 ani.

Si Cristina Topescu a fost gasita moarta la cateva zile de la deces!

Decesul Adrianei Mestes se aseamana cu cel al Cristinei Topescu. Si celebra prezentatoare TV a fost gasita decedata in casa, la mai multe zile de la moarte.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cristina Topescu s-a stins din viata la varsta de 59 de ani, in urma unui infarct, la fel ca tatal sau, celebrul comentator sportiv Cristian Topescu.

Ultimul mesaj postat de jurnalista pe retelele de socializare a fost in data de 26 decembrie.

"Inca un motiv sa-l iubesc pe omul asta simplu, firesc, calin, vesel, minunat", scria Cristina Topescu, referindu-se la Papa Francisc.

Mai recent, si actorul Costin Marculescu a murit, si el fiind descoperit decedat in casa la scurt timp de la deces. Costin Marculescu este celebru pentru rolul din "Liceenii", in care au mai jucat Stefan Banica Jr, Oana Sarbu si Mihai Constantin.

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.