Doliu în România! A murit după un cumplit accident de circulație

Autor: A.I.
Actualizat: 01 ian 2022, 00:00

Fostul director al Direcției Agricole Vrancea și subprefect al județului Vrancea, Nicolae Mărculescu, a murit la 69 de ani.

Nicolae Mărculescu a decedat în noaptea de 30 spre 31 decembrie 2019. Ultimele clipe din viață Nicolae Mărculescu și le-a petrecut în Căminul pentru Persoane Vârstnice din Focșani, informează ziaruldevrancea.ro.

În urmă cu mai mulți ani Nicolae Mărculescu a fost victimă a unui cumplit accident de circulație, care a lăsat urme adânci asupra sănătății sale. La volan se afla un șofer al Prefecturii de atunci. 

Nicolae Mărculescu a fost subprefect al județului Vrancea între 2001 și 2004. El a condus și Direcția Agricolă Vrancea.

Sursa foto: ziaruldevrancea.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doliu în lumea muzicii! Celebrul cântăreț a murit chiar pe scenă

Cântăreţul brazilian de muzică country, Juliano Cezar, a murit pe scenă, cu microfonul în mână, în timpul unui concert, în noaptea de luni spre marţi. Avea 58 de ani și a făcut un infarct, transmite AFP, preluată de Agerpres.

„Este cea mai tristă veste pe care a trebuit să v-o dăm vreodată.

Juliano Cézar a murit din cauza unui infarct în timp ce concerta la Uniflor, în Parana” (stat din sudul Braziliei), a anunţat casa de producţie Explosion Music pe Facebook.

„Odihneşte-te în pace, cowboy”, a postat pe Twitter Sorocaba, unul dintre soliştii cei mai cunoscuţi de muzică Sertanejo.

În cei peste 30 de ani de carieră muzicală, Juliano Cézar a înregistrat 10 albume şi a fost nominalizat în 2004 la premiile Grammy Latino în cadrul categoriei „cel mai bun album romantic”.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.