DOLIU in showbiz! Din pacate, s-a stins din viata! Sinziana Buruiana este devastata....

Autor: O.P.
Actualizat: 17 nov 2020, 01:15
tatal sinzianei buruiana a murit

Sânziana Buruiană a primit cea mai tristă veste astăzi. Tatăl ei s-a stins din viață, după mai bine de două luni de când ajunsese la spital în stare gravă.

"Cât se poate am făcut tot ce am putut. A fost un luptător", a spus Sânziana Buruiană

Pe data de 17 august, Sânziana Buruiană încă spera că totul va fi bine.

Tatăl ei ieșise din comă și respira singur.

Citeste si: Nicolae Ceausescu a vrut sa divorteze de Elena Ceausescu? Detalii incendiare: cu cine l-ar fi inselat

"De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologSice destul de mari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua.

Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă.

Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină(...) A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial", a declarat Sânziana Buruiană

Citeste si: Pregatiti de spectacolul dansului! Imagini INEDITE cu juratii ''Imi place dansul''

 

Taguri: