Doliu în sportul românesc. A murit Constantin Florescu, zis "Rocky Floriano"! A fost campion la box în trei țări

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 17 oct 2022, 06:00

Constantin Florescu a murit!

Sursa: Facebook Alexandru Florescu

Constantin Florescu, zis "Rocky Floriano", a murit. Decesul fostului boxer a fost anunțat de fratele acestuia.

Constantin Florescu, zis "Rocky Floriano", a murit la doar 42 de ani, fiind victima unui infarct. Fostul campion la box locuia de peste două decenii în Canada.

Decesul lui Constantin Florescu a fost anunțat de fratele său, Alexandru Florescu. ”S-a stins din viaţă campionul meu!!! Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu!!!”, a scris Alexandru Florescu pe contul său de Facebook.

Doliu în sportul românesc. A murit Constantin Florescu, Rocky Floriano

Constantin Florescu a cucerit titlul de campion naţional la box în trei ţări: România, Germania şi Canada.

Boxând mai întâi la amatori, Constantin Florescu a avut o carieră de boxer profesionist între anii 2001-2008, iar după ce și-a încheiat cariera a devenit antrenor de box.

Palmaresul lui Constantin Florescu a fost unul foarte bun la profesioniști: 11 victorii (dintre care opt prin KO), o remiză şi două înfrângeri, informează Adevărul. Ca antrenor a pregătit mai mulți

boxeri talentați și de viitor.

Constantin Florescu, zis "Rocky Floriano", era originar din Pitești, la fel ca fratele lui, Alexandru. Alexandru Florescu este patronul unui cunoscut restaurant din Pitești.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

Constantin Popescu, o legendă a Craiovei, a murit!

Recent, am mai primit o veste tristă din lumea sportului. Fostul crainic legendar al al Universității Craiova, Constantin "Costică" Popescu, a încetat din viață, la vârsta de 83 de ani.

Anunțul decesului lui Costică Popescu a fost făcut pe contul de Facebook al CSU Craiova.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Veste tristă: ne-a părăsit fostul mare crainic al stadionului „Central”, Costică Popescu. 

Vocea numărul 1 de pe "Central" a întreținut atmosfera pentru cel mai „fierbinte” public din România din 1971 și până în 1998.

Are la activ peste 500 de meciuri transmise pentru Radio Oltenia Craiova. A mai trecut pe la stadioanele Electoputere (Valea Roșie), Extensiv (Parcul Romanescu) și Constructorul (Luncă).

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

#RIP", a fost mesajul publicat pe site-ul CSU Craiova.

Costică Popescu a fost înmormântat la cimitirul Ungureni din Craiova, acolo unde este îngropat și Sebastian Domizină, bun prieten din tinerețe al lui Costică Popescu și o altă regretabilă voce a "Științei" de altădată.

Costică Popescu a fost premiat în 2019 de către clubul CSU Craiova, fiindu-i oferit și un tricou cu numărul 1 legendarului crainic.

Citeste si: Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești. Două persoane au murit! Raed Arafat: "Există o singură problemă"