Doliu la FC Argeș! A murit Constantin Radu (Radu I), campion cu echipa piteșteană în 1972

Autor: A.I.

Întreaga suflare fotbalistică piteșteană este din nou în doliu. După ce în luna februarie l-a pierdut pe Ilie Bărbulescu, decedat în urma unui infarct la vârsta de 62 de ani, Argeșul se desparte acum de un alt fost jucător care a scris istorie pentru alb-violeți.

Fostul atacant Constantin Radu, cunoscut drept Radu I, a murit, sâmbătă, 16 mai, la vârsta de 75 de ani.

Radu I a fost campion cu FC Argeș în sezonul 1971/1972, club pentru care a evoluat în perioada 1964-1975. Ulterior, a mai jucat un sezon pentru Muscelul Câmpulung. În cariera sa a avut și trei meciuri pentru naționala României și un gol marcat. Pentru FC Argeș a strâns aproape 250 de meciuri și a marcat 63 de goluri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Constantin Radu a decesat din cauza unei boli incurabile care a avut o evoluție galopantă în ultimele trei luni și va fi înmormântat astăzi, 17 mai, de la ora 14:00, la cimitirul de lângă fosta fabrică Textila Novatex, anunță clubul din

Liga 2 Campionii FC Argeș, scrie prosport.ro.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.