Doliu la FCSB. Tatăl mijlocașului Adrian Șut s-a stins din viață. Fotbalistul a plecat imediat după meciul cu Dinamo, în speranța de a-l mai găsi în viață

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 oct 2024, 15:49

Adrian Șut, jucătorul celor de la FCSB este în doliu.

Sursa: Instagram: Șut Adrian

Adrian Șut, fotbalistul de la FCSB, trece prin clipe extrem de dureroase, după ce și-a pierdut tatăl în seara zilei de 21 octombrie 2024.

După derby-ul dintre Dinamo și FCSB, jucătorul a plecat de urgență la Oradea pentru a-și vedea părintele înainte ca acesta să își piardă viața. Tatăl lui Adrian Șut a murit la scurt timp după ce fotbalistul a ajuns la spital, reușind astfel să fie alături de el în ultimele momente, notează Cancan.ro.

Citește și: Andrei Matei, fost jucător al echipei FC Rapid s-a stins din viață la doar 34 de ani. Tânărul se lupta cu o boală nemiloasă

Fotbalistul a fost alături de tatăl său în ultimele sale clipe

După ce a evoluat timp de 83 de minute în derby-ul intens dintre Dinamo și FCSB, fotbalistul a aflat de agravarea stării de sănătate a părintelui său și a părăsit de urgență Bucureștiul. Jucătorul s-a grăbit să ajungă la Oradea, în speranța de a-l mai găsi în viață. Din fericire, Adrian Șut a reușit să petreacă ultimele momente alături de tatăl său, fiind prezent lângă acesta în clipele finale.

Citește și: Tragedie în lumea fotbalului mondial! Un cunoscut internațional a fost găsit mort în piscina casei sale

Vestea tragică a fost confirmată public de Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al clubului FCSB. Acesta a explicat că Adrian nu a suferit nicio accidentare în timpul meciului, așa cum s-a speculat, ci s-a confruntat cu o problemă personală mult mai gravă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

„Șut nu e accidentat. Din nefericire, a avut o problemă. Suntem cu toții alături de el pentru că în această după-amiază și-a pierdut tatăl.

El a plecat cu primul avion la Oradea împreună cu soția și a mai apucat să-și găsească tatăl în viață. Ultimele clipe le-au petrecut împreună. E o tragedie, sperăm să fie puternic și să aibă grijă de familie. Mai are un frate mai mic, care e fotbalist. Asta e problema pe care o are.”, a transmis Mihai Stoica și citat de sursa menționată anterior.

Adrian Șut a postat un mesaj emoționant

La scurt timp după ce tatăl său s-a stins din viață, Adrian Șut a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, însoțit de o fotografie în care își îmbrățișează părintele.

Citește și: El este Alberto, tânărul fotbalist de 27 de ani care a murit într-un cumplit accident de motociletă. Sportivul era jucător în Liga a 5-a

„Te vom iubi veșnic, tati! Și apoi se va întâmpla că spiritele celor care sunt drepți sunt primite într-o stare de fericire, care este numită paradis, o stare de odihnă, o stare

de pace în care se vor odihni de toate necazurile lor și de toate grijile și întristările ”, a scris Adrian Şut pe Instagram.

Mesajul său a stârnit numeroase reacții de compasiune din partea fanilor și colegilor de echipă, care i-au transmis sprijinul lor în aceste momente grele.