Doliu la Hollywood: A murit un actor cunoscut! "Lumea a pierdut un om magnific"

Author: Andrei Ionescu

Hollywood

Sursa: Unsplash

E din nou doliu la Hollywood, după ce un actor cunoscut s-a stins din viață. Încă nu se cunoaște cauza decesului.

Lenny Van Dohlen a murit la vârsta de 63 de ani. Era cunoscut pentru rolul său din celebrul serial american "Twin Peaks", cel al lui Harold Smith.

Van Dohlen a jucat și în filmul „Twin Peaks: Fire Walk With Me”, unde a interpretat același rol, cel al lui Harold Smith, un bărbat agorafob care cultiva orhidee.

„Lumea a pierdut un om magnific pe 5 iulie.

Fratele Len era pasionat de tot și de toți”, a scris sora actorului, Catherine Von Dohlen, într-o postare pe Facebook în care anunța decesul fratelui său.

În afară de „Twin Peaks”, Von Dohlen a jucat și în alte seriale cunoscute: „Kent State”, „Thirtysomething”, „Picket Fences”, „Chicago Hope”, „The Lazarus Man”, „The Pretender”, „CSI Miami” și „Don’t Touch”.

Citeste si: Cum a decedat, de fapt, Roxana Donisan în Egipt! Iată ce scrie în raportul oficial! Care este cauza reală a morții româncei atacate de rechin în Marea Roșie!

Lenny Van Dohlen a jucat în "Singur acasă 3"!

Von Dohlen a jucat, totodată, în "Singur acasă 3", unde a interpretat rolul unui hoț, Jernigan. Jernigan făcea parte dintr-o bandă de răufăcători care plănuia capturarea unui cip secret al autorităților. Banda era condusă de Peter Beaupre (Olek Krupa). 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Singur acasă 3" a înregistrat profit, el obținând încasări de peste 79 de milioane de dolari (cu un buget de 32 de milioane), dar a fost departe de succesul primelor două filme "Singur acasă". Dacă în primele două filme "Singur acasă" starul a fost Macaulay Culkin, în "Singur acasă 3" eroul a fost Alex Pruitt, care l-a interpretat pe Alex D. Linz, un copil de 8 ani care a ținut piept cu succes unei bande de răufăcători pregătiți, din care făcea parte și Jernigan (Lenny Van Dohlen).

În "Singur acasă 3" a mai jucat și celebra Scarlett Johansson, care a interpretat-o pe sora mai mare a eroului Alex, Molly Pruitt.

Citeste si: Incendiu violent într-un bloc din Cluj- Toți locatarii, evacuați