Doliu la Neversea! Un barbat a murit sub privirile a mii de oameni

Autor: L.S.
Actualizat: 03 sep 2020, 21:25

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că un voluntar SMURD a descoperit o persoană inconstientă în perimetrul festivalului Neversea.

Un bărbat din București a murit seara trecuta, în perimetrul festivalului Neversea. Sub privirile a mii de oameni, acesta s-a prăbușit pe nisip, iar medicii SMURD au încercat timp de câteva zeci de minute să îl readucă la viață.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că un voluntar SMURD a descoperit, în perimetrul festivalului, o persoană inconștientă. La fața locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Bărbatul era supraponderal și, potrivit apropiaților, acuza dureri în piept de mai bune de trei zile, dar a ținut să vină la festival.

Locul a fost împânzit de agenți de pază care asigură securitate la festival. Aceștia au întins o bucată de plastic pentru a proteja victima de privirile curioșilor care începuseră să se strângă în jurul autospecialei SMURD.

El a fost declarat decedat, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morții.

Ancheta va fi preluată de IPJ Constanța.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: evz.ro

Citeste si: Concurentii de la "Puterea dragostei", ipostaze incendiare! Iata cum au fost surprinsi intr-o scurta escapada la malul marii, in Turcia!

Citeste si: Adrian, fostul concurent de la "Puterea dragostei" s-a casatorit in secret cu Larisa? Iata ce anume a aparut pe contul lui de socializare!

Citeste si: Alihan din serialul "Pretul fericirii", aniversare cu peripetii, pe platourile de filmare! Iata ce tort inedit a primit in dar carismaticul Onur Tuna si ce mesaj de suflet a transmis tuturor fanilor lui din mediul virtual!

 

Taguri: