Doliu la Puterea Dragostei! Din păcate, s-a stins din viață! Concurenții sunt devastați!

Autor: Amalia Georgescu
Cristina Mihaela, prezentatoarea Puterea Dragostei, în lacrimi
Sursa: Captura wowbiz

Un concurent de la Puterea Dragostei este în doliu. Trece prin clipe grele și se pare că toți colegii lui îi sunt alături în aceste momente delicate.

Dacă în mod normal în casa Puterea Dragostei este tot timpul motiv de bucurie, iar concurenții sunt mai mereu puși pe glume, cu excepția momentelor în care se încing spiritele și apar conflicte, de această dată, un anunț trist a fost făcut în legătură cu un concurent.

Un concurent de la Puterea Dragostei este în doliu

Se pare că David, concurentul de la Puterea Dragostei, trece prin clipe grele în aceste momente.

Pe instagram au apărut informații potrivit cărora David ar fi în doliu după ce bunica lui a încetat din viață. Dintr-o postare apărută pe instagram s-a aflat că la scurt timp de la aflarea veștii, David și-a dorit să rămână singur preț de câteva clipe pentru a-și plânge în liniște bunica.

Citeste si: Nicos si Andrada formeaza deja un cuplu? Ce mesaje a dat David pe post: "Vreau sa-ti dau o declaratie de dragoste"

Mai mult, se pare că David ar fi refuzat să meargă la plajă alături de ceilalți concurenți din casă, preferând să rămână la hotel.

"Cu deosebit regret și deosebită tristețe vă informăm că bunica lui David a decedat și pe această cale îi transmitem din suflet sincere condoleanțe! În același timp, dorim să vă informăm că David a tot ieșit zilele acestea din hotel, a dorit să fie singur pentru a-și plânge bunica și a se ruga pentru odihna sufletului bunicii sale."

, a fost mesajul apărut pe rețelele de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși este foarte activ pe contul personal de instagram, David nu a mai postat nicio fotografie în ultimele zile și nici nu a mai făcut story-uri, ceea ce dovedește că își dorește ca pentru o

perioadă de timp să păstreze tăcerea și să ia o pauză de la tot ce ține de rețelele de socializare, în semn de respect pentru bunica sa.

Citeste si: A inselat-o David pe Andrada? Au aparut mesajele compromitatoare: "Esti un mincinos"

David este din Brașov, are 25 de ani și a venit la Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătatea. Acesta este inginer în știința calculatoarelor, iar în timpul liber practică dansul latino, stilurile sale preferate fiind salsa și bachata.

Citeste si: Adevărul despre Andrei David, noul concurent de la Puterea Dragostei! Cine este, de fapt, acesta?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.