DOLIU! Mihai, fostul concurent ''Puterea dragostei'' este indurerat: ''A plecat mult prea devreme...''

Autor: O.P.

Mihai, fostul concurent de la ''Puterea dragostei'' este in doliu.

Anuntul a fost facut chiar de fosta lui sotie, pe o retea de socializare. O persoana importanta din familia ei si-a pierdut viata in urma cu putin timp: 

"Dumnezeu să vă odihnească sufletul, doamna Mioara! Ne pare nespus de rău că aţi plecat mult prea devreme de lângă noi.. aţi fost un om minunat... Sincere regrete!",  a scris Miki in dreptul unei imagini. 

Citeste si: Incredibil! Ea pretinde ca este iubita lui Iancu Sterp! Iata ce a aparut pe contul de socializare al concurentului si ce se intampla de fapt, intre cei doi!

Mihai a pasit recent in casa "Puterea dragostei", unde a facut furori printre concurentele nerabdatoare sa il cunoasca. Acesta are 29 de ani si vine din Bucuresti. Tanarul a marturisit ca a venit cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea.

Citeste si: Jador a plecat de la "Puterea dragostei"! Care este motivul. Mariana l-a urmat și ea!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihai si Miki

Mihai le-a dezvaluit fetelor ca a fost casatorit si ca a divortat in urma cu cinci luni, pentru ca nu se mai intelegeau si ajunsesera la certuri urate. Acesta a recunoscut ca mariajul lor a durat doar sase luni, dupa o relatie de trei ani. Intrebat daca are copii, Mihai a raspuns ca nu a fost sa fie desi isi doreste sa devina parinte.

Mihai s-a casatorit cu Miki in septembrie 2017. Cei doi s-au cunoscut tot prin intermediul unei emisiuni. Inca de la inceputul anului 2018, au existat zvonuri ca acestia s-ar fi despartit. Se pare ca acestea s-au si adeverit, cei doi spunandu-si ADIO la doar cateva luni de casnicie. 

Citeste si: Bia, primul MESAJ dupa ce s-a COMBINAT cu Fizz: ''Sunt fericita...''

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.