Domeniul in care se cauta foarte mult de lucru in Romania

Autor: B.M.

Connections, lider pe piața de digital transformation din România, Bulgaria și Serbia a realizat o analiză a oportunităților pe care Canada, Australia, Noua Zeelandă și Asia de SE le au atunci când externalizează operațiunile IT în România.

Costurile reduse și similitudinile culturale (Canada), oportunitatea de extindere pe piețe noi și acces la know- how internațional (Asia de SE), productivitate sporită datorată fusului orar și nivelul de limbă engleză al echipelor (Australia & Noua Zeelandă) reprezintă, pentru aceste regiuni, avantaje cheie pentru externalizarea serviciilor de IT&C către România.

“Aproximativ 15% dintre clienții Connections sunt din Canada și din Asia, pe lângă un portofoliu consistent de corporații și companii românești locale.

Un procent semnificativ de solicitări sunt pentru Java software developer și IT Infrastructure Engineer. Tipologia proiectelor pentru care suntem solicitați este amplă, de la software development la suport de infrastructură”, declară Bogdan Florea, fondator și CEO Connections.

Externalizarea serviciilor de IT, integral (managed services) sau pentru completarea echipei interne (staff augmentation), aduce o serie de beneficii cheie pentru companii, cum ar fi reducerea de costuri, de la cele cu resursele umane, până la cele legate de logistică și birouri și creșterea productivității, prin utilizarea de echipe mai mari la costuri mai mici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cititi continuarea pe business-arena.ro.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.