Domnia Sultanului Suleyman, in pericol

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Hurrem ramane fara cel mai credincios slujitor al sau.

Hurrem (Vahide Percin Gordum) afla ca Sumbul (Selim Bayraktar), eunucul – sef, cel mai longeviv si credincios slujitor al sau se simte foarte rau, si merge sa il viziteze. Hurrem, vizibil afectata de suferinta prin care trece Sumbul, acesta nemaiputand sa isi revina dupa moartea femeii iubite, hotaraste sa il ajute.

Sultanul (Halit Ergenc) pleaca la Manisa pentru ceremonia de numire a printului, fiul nou-nascut al Printul Selim al II-lea (Engin Ozturk), dar si pentru a afla cum guverneaza acesta, in realitate, sangeacul tronului.

Pentru ca numirea printului trebuia sa aiba loc intr-o alta perioada, vizita Sultanului il loveste ca un trasnet, pe Selim. Hurrem sufera cumplit cand aude ca Suleyman a plecat, in Manisa, insotit de cadana Nazenin. Intre Nurbanu (Merve Bolugur) si Nazenin are loc o cearta din care Hurrem va avea de castigat.

La ordinul Pasei Rustem (Ozan Guven), boierimea din Amasya si guvernatorii din jurul provinciei si-au exprimat parerea, in scris, la adresa Printului Mustafa (Mehmet Gunsur).

Pasa Rustem ii comunica, de urgenta, Marelui Sultan opiniile pe care le au acestia despre Mustafa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce se intampla cand Suleyman si Selim se intalnesc, fata in fata, cum il rasplateste Hurrem pe Sumbul pentru devotamentul sau, si ce reactie va avea Sultanul, cand afla ce se spune despre Mustafa, aflati astazi, de la ora 20:00, urmarind un nou episod, din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.