Donald Trump a fost decorat de un roman, angajat al Federatiei Internationale de Judo

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:48

Miliardarul Donald Trump s-a intretinut zilele trecute, la o competitie de judo, destinata veteranilor , cu romanul Andrei Bondor, director al departamentului competitiilor pentru veterani, din cadrul Federatiei Internationale de Judo. Bondor i-a oferit miliardarului medalia de aur a competitiei.


In acest an Campionatul Mondial de Judo destinat veteranilor a fost gazduit de Doral resort, din Miami,propietate care apartine celebrului miliardar american Donald Trump. De buna desfasurare a competitie, organizata sub directul patronaj al Federatiei Romane de Judo s-a ocupat un roman. Este vorba despre Andrei Bondor, presedintele Comisiei pentru Veterani din cadrul IJF. Cum judokanii, s-au intrecut pe propietatea lui Donald Trump, oaspetele de seama al intrecerii a fost chiar Donald Trump, care s-a aratat foarte atras de lumea judo-ului.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bo-svenson-244a085e25ce214cdec162e868c11bbc.jpg"A fost si pentru noi o mare surpriza ca Donald Trump sa vina la competitie. Era in zona si auzind ca este un intreecere destinata veteranilor din acest sport a asistat la cateva meciuri. La sugestia domnului Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale i-am inmanat lui Donal Trump medalia de aur a competitiei", a tinut sa precizeze pentru WOWbiz Andrei Bondor, directorul Comisiei pentru Veterani.
Tot la aceasta competitie a participat si cunoscutul american Bo Svenson, care a fost chiar competitor. (Razvan Ionascu)

 

Taguri: