Donald Trump rupe legăturile cu Europa. O singură țară va face excepție!

Autor: B.H.

De teama unei răspândiri rapide a coronavirusului, Donald Trump a luat decizia de a rupe legăturile cu Europa. În acest context, o singură țară va face excepție, iar contactul cu aceasta nu va fi întrerupt.

Răspândirea cu rapiditate a noului COVID-19 îi îndeamnă pe șefii de stat să ia măsuri extreme, totul pentru a evita creșterea numărului de îmbolnăviri. Panica s-a instalat deja la nivel mondial, în special în zona Europei, motiv pentru care Donald Trump a decis să interizică deplasările către SUA din statele europene, în perioada următoare.

Citeste si: Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson, diagnosticaţi cu coronavirus

Donald Trump rupe legăturile cu Europa

Organizația Mondială a Sănătății a declarat în mod oficial pandemia de coronavirus, iar acest lucru a dus la impunerea unor reguli stricte în toate statelele lumii. SUA nu face excepție, iar Donald Trump a anunțaț în timpul unei apariții televizate că toate călătoriile din Europa către SUA vor fi suspendate, urmând ca măsura să fie impusă pentru o perioadă de 30 de zile.

Noile schimbări vor intra în vigoare începând de vineri, imediat după miezul nopții.

Donald Trump a decis să rupă legăturile cu statele din Europa, excepție făcând unul singur. Mai exact, contactul cu Marea Britanie nu va fi întrerupt, existând în continuare posibilitatea de a călători din această zonă cu destinația SUA.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus

Coronavirusul face victime și în Statele Unite ale Americii. Potrivit statisticilor, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 1,135, înregistrându-se și 38 de decese. 

Coronavirus în România

Dacă la început a avut o evoluție lentă, acum, temutul COVID-19 pare să se răspândească într-un ritm alert.

Au fost confirmate 47 de cazuri, dintre care 18 doar în decursul a 24 de ore. 

Citeste si: Coronavirusul se modifică! Au apărut primele dovezi că virusul suferă mutații