Dorel a lovit din nou! Uite cum si-a lasat amprenta pe o trecere de pietoni din Cluj

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:26

Oare n-au avut vopsea suficienta?

In cel mai mare cartier clujean, pietonii care traverseaza regulamentar pe o trecere de pietoni marcata corespunzator au parte de o surpriza: marcajul se intrerupe brusc iar liniile sunt mai scurte. Sunt doua variante: fie muncitorii au vrut sa respecte modelul, pentru ca in celalalt capat trei containere de gunoi sunt asezate chiar langa zebra, fie au intampinat alt obstacol. Sa vedem ce zice gura clujeanului.

Ce-i drept, am putea spune ca muncitorii au facut economie de vopsea, dar nu pentru ca n-ar fi avut destula.

Inainte sa va spunem exact ce s-a intamplat, trebuie sa recapitulam: vopseaua nu le-a lipsit muncitorilor, locul a fost bine ales, altfel ar fi nimerit chiar in pubele si nici pentru carucioare nu e gandit marcajul. Adevarul e altul: o masina abandonata le-a pus la grea incercare imaginatia muncitorilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intr-un

fel am putea sa ii intelegem pe cei care au trasat zebra: legea nu le mai permite autoritatilor sa ridice nicio masina, chiar daca se ajunge la situatii ridicole. Deocamdata, nu se stie daca ultimele doua linii ale trecerii vor fi refacute. S-ar putea, mai ales ca masina buclucasa a disparut ca prin minune.