Dorel Vișan, un personaj negativ și în viața reală? Răspunsul surprinzător al marelui actor: „Poate că am nedreptățit anumiți actori”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 dec 2022, 11:05

Dorel Vișan, unul dintre cei mai mari actori români

Sursa: Captură KANAL D

Cum este, de fapt, Dorel Vișan atunci când nu este pe scenă? Actorul a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” dacă s-a întâmplat să fie un personaj negativ și în viața de zi cu zi.

Cei care i-au studiat activitatea, dar și criticii de film au ajuns la concluzia că actorului Dorel Vișan i se potrivesc în special rolurile negative. Astfel, foarte multe persoane s-au întrebat ce personalitate are omul Dorel Vișan și dacă este un personaj negativ și în viața reală, de zi cu zi. 

Cum este Dorel Vișan atunci când nu se află în lumina reflectoarelor? Este sau nu un personaj negativ? 

A interpretat foarte bine personajele negative, motiv pentru care au existat persoane care l-au catalogat astfel și în viața de zi cu zi. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea emisiunii a vrut să descopere cum este Dorel Vișan în realitate și dacă au fost momente în care a devenit un personaj negativ și în viața reală.

Marele actor a dezvăluit că s-a întâmplat să greșească de mai multe ori față de cei din jur, uneori poate fără să își propună să facă acest lucru.

Dorel Vișan a mărturisit că au fost momente în care a nedreptățit anumite persoane, actori care își doreau să avanseze în carieră, dar că sunt lucruri cât se poate de normale și că orice persoană poate ajunge să le facă într-un anumit moment al vieții.

„Cred că da, toți trecem prin faze d-astea, poate fără să vreau. De exemplu, Adrian Păunescu, când mă întâlneam cu dânsul spunea: „Vine ticălosul!”.

Îi făcea foarte mare plăcere, întotdeauna râdea pentru că el era pornit împotriva ticăloșiei. Poate că am greșit în anumite momente, nu pot să dau un moment anume. Când eram director, poate că am nedreptățit anumiți actori care puteau să facă mai mult sau ca profesor. Omul e o ființă tainică și sufletul lui are o taină și o arie de mișcare extraodinar de mare, între sublim și mizerabil. Foarte ușor poți să cazi în zona de mizerabil.”,
a mărturisit actorul Dorel Vișan în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Dorel Vișan, unul dintre cei mai mari actori români, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dorel Vișan, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dorel Vișan a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar cu această ocazie a răspuns la întrebări legate de viața sa profesională, dar și personală.

Dorel Vișan i-a permis lui Denise Rifai să îl descopere pe omul care se află în spatele cunoscutului actor cu o carieră impresionantă, foarte apreciat și iubit de publicul din România.

Citeste si: Ce spune Carmen Tănase despre cel mai cunoscut rol al ei, Flăcărica! Ce a învățat de la rolul femeii de etnie romă

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.