Dori și-a văzut visul cu ochii! Ce se întâmplă în aceste momente cu sora ei geamănă, Larisa

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 mar 2023, 01:25

Dori, una din gemenele de la Casa Iubirii a parasit acum cateva saptamani reality-show-ul, avand un singur mare regret.

Desi a încins atmosfera cu sărutul pe care ea și Falvius l-au avut în Casa Iubirii, Dori nu a scapăt de eliminare și asta pentru că nici nu și-a găsit un potențial băiat către care să își îndrepte atenția. Și nu pentru că ar fi fost la mijloc Flavius care oricum este plecat în India și pentru o buna perioada nu se vor mai vedea, ci pentru că așa a simțit.

Chiar daca păstrează legătură și sunt foarte apropiați, Dori nu poate ști ce îi vă rezerva viitorul în legătură cu Flavius.

Citeste si: Larisa și-a întrecut sora geamănă! Sărut exploziv cu Ionut în Camera Roșie. Gestul neașteptat făcut de concurentul din Casa Iubirii pentru sora lui Dori

Dori si-a vazut visul cu ochii! Ce se intampla acum cu sora ei, Larisa

Mai mult, frumoasa blonda are intenția de a se muta la București împreună cu sora ei când vă fi eliminata.  Însă, se pare că mai are mult de așteptat deoarece Larisa nu prea vă parași curând Casa Iubirii având în vedere faptul că a acceptat să fie iubita lui Ionut, tânărul pentru care lupta și Kinga. Dori, în schimb, chiar și-a exprimat părerea despre acest trio și a spus clar că Larisa se potrivește mai bine cu Ionut pentru că Kinga nu este serioasa, mai mult jucandu-se de-a relația în acest reality-show, ranindu-l și pe Radu și preferând doar "să

îmbrace bărbații în roz."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" ”Da, vreau să fiu iubita ta!”,  a

fost răspunsul Larisei pentru Ionut intr-una din editiile Casa Iubirii.

Lari s-ar potrivi foarte bine cu Ionut. Mie mi-o plăcut de Sorin, este foarte frumos. El s-a dus spre Natalia, dar ea este indecisa. Eu m-aș bucura să facă pasi spre un băiat. Noi ne îmbracăm la fel, cumpăram la dublu când mergem la magazine. Acum că ea este în Casa și ea afara, poate se vă schimba, vom fi diferite, să fie învățătură de minte.

Citeste si: Selina, iubita lui Victor Slav, imagine emoționantă de ziua de naștere a prezentatorului TV. Ce mesaj i-a transmis focoasa blondă

Larisa formeaza un cuplu cu Ionut la Casa Iubirii

Ea e mai copilăroasă, eu mai matura. Larisa e mai slăbuță, eu sunt mai mare cu 10 minute, eu sunt mai vulcanica, ea mai cumintica.

Am primit mesaje să încercam să ne îmbracăm diferit. Ea trebuie să se descurce singura acum. Eu sper să stea cât mai mult, a dezvăluit Dori, pentru emisiunea online wownews.

 

Taguri: