Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta se afla în lenjerie intimă

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 oct 2023, 11:38

Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise

Sursa: Instagram eusuntdorian

Dorian Popa este un cunoscut influencer din România, iar acesta ar fi fost prins sub influența substanțelor interzise.

Artistul de 35 de ani din Constanța ar fi fost prins vineri, 27 octombrie 2023, în jurul orei 21:15, conducând în Domnești în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. 

Citește și: Chef Foa, prins la volan sub influența substanțelor interzise. Primele lui declarații după ce a fost oprit de polițiști: „Nu pot să confirm, nici nu pot să infirm”

Dorian Popa ar fi fost prins sub influența substanțelor interzise când se afla la volan

Dorian Popa ar fi fost prins sub influența substanțelor interzise când se afla la volanul mașinii sale, mai exact într-un Lamborghini, în Domnești, județul Ilfov, potrivit surselor Digi24. Potrivit unor surse judiciare, influencer-ul ar fi consumat canabis înainte să se urce la volanul bolidului, aflându-se doar în lenjerie intimă la momentul în care ar fi fost oprit de către agenții de poliție.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor

substanțe interzise.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, transmite IPJ Ilfov.

Citește și: Ana Morodan, condamnată la 1 an si 3 luni de închisoare: Decizia nu este una definitivă

Chef Foa a fost prins drogat la volan

Chef Foa, un bucătar celebru de 41 de ani, a fost prin la începutul acestei săptămâni sub influența a două substanțe psihoactive. Bucătarul a fost oprit în trafic în zona Arcului de Triumf, iar acesta este suspect că s-ar fi drogat cu cocaină și canabis. Asupra lui Florin Scripcă s-au descoperit și patru țigarete ce se crede că au în componența lor o substanță vegetală cu miros înțepător. 

„În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice”, a arată Poliția Rutieră.