Dorian Popa, la cutite cu Theo Rose! De la ce a pornit totul si ce mesaj transant i-a transmis cantaretul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 09:20
Theo Rose si Dorian Popa, la cutite
Sursa: Instagram

Dorian Popa e foc si para pe Theo Rose si Boier Bibescu.

Theo Rose, luata la rost de Dorian Popa!

Citeste si: Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities": Juratii, concurentele si echipa de filmare a celei mai tari competitii de stil, cu totii in lacrimi!

Dorian Popa nu a putut suporta faptul ca Theo Rose impreuna cu cantaretul si producatorul Boier Bibescu au facut o gluma pe seama cainelui sau, Chelutu’.

„Bine ai venit în vlogul meu, în curte la Dorian Popa”, spuns Boier Bibescu, iar Theo spune: „Cheluțu, unde ești?”

„Uite-l în spate acolo, s-a înecat”, îi răspunde Boier Bibescu lui Theo, care se aude în filmuleț cum spune cât de rău îi pare: „ce rău îmi pare de el, ce rău îmi pare de el”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Numai ca, se pare, Theo Rose sustine ca nu a fost vorba de cainele artistului cand a zis: "Sa moara Chelutu’, ci de faptul ca e o zicala in sine.

Artista era in masina cu mama ei cand a intrebat-o daca si ea stie de aceasta expresie cu “Sa moara Chelutu’”, moment in care femeia a raspuns ca da.

Dorian Popa, mesaj transant catre Theo Rose

Citeste si: Ce se intampla cu Andreea Tonciu. ANUNTUL care i-a speriat pe fani: "Nu ma simt prea bine!"

Insa, Dorian Popa s-a simtit deranjat de remarca artistei si i-a trimis un mesaj destul de dur. „Acum ei sunt la un ALT NIVEL...fac glume cu familia mea moartă. Hâtz Jonuțule cu bună dimineața. Până mai ieri, Boier Bibescu era un băiat extraordinar, la care mergeam la studio și compunea muzică și avea și un cățel pe care îl iubea mult. Iar Theo Rose era o domnișoară la început de drum care își dorea succes.

Acum l-au primit” Theo i-a raspuns ca in niciun moment nu si-ar dori vreodata sa moara cineva, fie ca e vorba de o persoanq sau un animal.

Clipurile cu Dorian Popa si cainele sau, Chelutu’, sunt extrem de urmaritw pe Youtube fiind urmariti de sute de mii de persoane.