Dorian Popa riscă cinci ani de închisoare. Celebrul vlogger a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise

Autor: Diana Bostan

Dorian Popa a fost trimis în judecată

Sursa: Instagram: EusuntDorian

Dorian Popa a fost trimis în judecată pentru consum de droguri. În luna octombrie a anului trecut, artistul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Vești proaste pentru Dorian Popa. Potrivit Gândul, artistul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu după ce, în octombrie 2023, a fost prins de polițiștii rutieri când conducea sub influența substanțelor interzise. 

Dorian Popa a fost trimis în judecată

Pe data de 28 octombrie, Dorian Popa a fost oprit în trafic de către polițiști, iar în urma testării cu aparatul drugtest, artistul ar fi ieșit pozitiv la cannabis. Acesta și-a asumat totul și a recunoscut faptul că a consumat substanțe

interzise.

Testat pozitiv la canabis, polițiștii i-au suspendat permisul pe loc și a fost trimis la spital pentru analize. Potrivit informațiilor furnizate de știripesurse, Dorian Popa riscă cinci ani de închisoare după ce a fost trimis în judecată de procurorii din Cornetu.

Citește și: Dorian Popa a recunoscut! Care a fost, de fapt, motivul pentru care el și Babs s-au despărțit: „Am greșit”

În urma acestei întâmplări, Dorian Popa a postat un vlog în care le-a cerut iertare tuturor celor care îl urmăresc și care l-au luat drept model. Acesta a susținut că nu are circumstanțe atenuante și că la gândirea lui și la experiența lui de viață ar fi trebuit să procedeze altfel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”Discuția asta trebuia să o am de ceva vreme cu voi, dar o să înțelegeți imediat de ce am făcut-o abia acum. În primul rând, vreau să-mi cer scuze celor care mă urmăresc și care își încep diminețile cu vlogurile mele. Am greșit indiscutabil. La vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ.

Nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat” a mărturisit Dorian Popa, într-un video postat  pe canalul său de YouTube.

Dorian Popa a explicat de ce a consumat cannabis

Artistul susține că este o fire energică, iar ultima perioadă din viața sa a fost una destul de agitată și copleșitoare. Dorian Popa a mărturisit faptul că problemele din ultima perioadă l-au făcut să simtă nevoia unui moment de calmitate. Acesta a dezvăluit faptul că s-a confruntat cu mai multe probleme în renovarea casei, însă un alt motiv este despărțirea de iubita lui, Babs.

Citește și: Probleme pentru Dorian Popa în vacanță: „Doamne ajută să fie totul bine”. Ce s-a întâmplat cu vedeta în cel mai periculos cartier din SUA

”Am simțit mai mult ca oricând nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică, plus un lucru din viața privată pe care nu am vrut să-l fac public și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit”, a mai dezvăluit Dorian Popa.

Dorian Popa a dezvăluit că a fost supus și unui examen clinic în care s-a dovedit faptul că acesta era perfect lucid, substanța aflându-se doar în sânge.

Artistul a înțeles greșeala făcută și și-a asumat totul, fără a se sustrage de la întreaga situație.