Dorian Popa s-a testat pentru consumul de substanțe interzise, la o lună după ce a fost prins de oamenii legii. „Asumat” Vedeta a postat rezultatele pe rețelele sociale

Author: Laura Macovei
Actualizat: 09 dec 2023, 16:56

Dorian Popa s-a testat pentru consumul de substanțe interzise, la o lună după ce a fost prins de oamenii legii

Sursa: Dorian Popa Instagram

Dorian Popa a ajuns în atenția presei în ultima lună, după ce a fost oprit în trafic și testat pentru consumul substanțelor interzise. Atunci, Dorian Popa a recunoscut că a greșit, iar acum și-a repetat analizele și le-a făcut publice în mediul online.

Dorian Popa nu a lăsat nicio secundă ca această întâmplare neplăcută să îi afecteze în vreun fel viața, astfel că vedeta a continuat să posteze în continuare pe rețelele sociale și să își continue activitățile zilnice. 

La finalul lunii octombrie, Dorian Popa a captat atenția publicului, fiind primul subiect de știri în tabloide, după ce a fost oprit în trafic de autorități.

Pe lângă faptul că se afla la volan îmbrăcat în lenjerie intimă, acesta a obținut și rezultat pozitiv în cadrul testului de depistare a consumului de substanțe interzise.

Dorian Popa a făcut publice rezultatele analizelor pentru substanțe interzise

Influencerul le dă peste nas dușmanilor cu ultima sa postare din mediul online. Acesta a făcut publice rezultatele analizelor toxicologie, efectuate la o lună după ce a fost prins de oamenii legii. 

Refresh ”, a scris acesta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story. 

„În viață, unii aleg să se bată cu pumnii, alții aleg să se bată cu mintea. Parcă aș alege varianta a doua, zic. Cu Dumnezeu înainte, asumat și conștientizându-ne greșelile”, a spus Dorian Popa, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: “Nu mă scuz. Recunosc, am consumat” Dorian Popa își cere scuze public după a fost prins drogat la volan. Motivul pentru care era doar în lenjerie intimă, când a fost oprit de poliție

Dorian Popa și Babs s-au despărțit după mai bine de 10 ani de relație

Faptul că Dorian Popa a fost atras în acest viciu nu este întâmplător.

Vedeta a recunoscut că principalul motiv pentru care a ales să recurgă la aceste substanțe ar fi fost despărțirea de iubita sa, Claudia Iosif.

Citește și: Problemele se țin lanț de Dorian Popa! Ce a pățit cu Lamborghini-ul după ce a rămas fără permis de conducere: „Îmi este frică”

„Ca să evităm orice speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile.

Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani,” spunea fosta iubită a lui Dorian Popa pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story, la doar câteva zile după ce Dorian a fost prins drogat la volan.