Dorian Popa și Babs, din nou împreună. Ce fotografie inedită a postat Dorian Popa pe contul său de Instagram

Author: Diana Bostan
Actualizat: 07 ian 2024, 10:53

Dorian Popa și Claudia Iosif

Sursa: Instagram- Eu sunt Dorian/ Babsatelier

După o relație de 11 ani, Dorian Popa și Claudia Iosif și-au spus ”adio”. La două luni de la despărțire, Dorian Popa a postat o fotografie ce i-a dus pe internauți cu gândul la o posibilă împăcare.

Claudia Iosif și-a sărbătorit ziua de naștere, iar de la marele eveniment nu a lipsit nici Dorian Popa. Vedeta a postat o fotografie cu fosta iubită, însă mulți se întreabă dacă nu cumva cei doi s-au împăcat.

Dorian Popa a fost prezent la ziua de naștere a Claudiei Iosif

Sâmbătă seară, Claudia Iosif și-a serbat ziua de naștere într-un cadru restrâns.

Babs a preferat să organizeze petrecerea aniversară acasă, acolo unde și-a invitat persoanele dragi sufletului său. De la marele eveniment nu a lipsit nici Dorian Popa, iar fanii speră la o împăcare între cei doi.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dorian Popa după despărțirea de Babs. Vloggerul este gata de marea schimbare ”O să vedeți o variantă mai bună a mea”

Dorian Popa a postat pe contul său de Instagram, în secțiunea Instastory, o poză în care apare alături de Babs, însoțită de mesajul ”LMA 41!” (La mulți ani!). Fotografia a fost preluată și de Claudia Iosif pe contul său de Instagram. Fanii au luat în calcul două variante care ar explica prezența lui Dorian Popa la petrecerea organizată de Claudia Iosif, fie s-au împăcat, fie cei doi au rămas prieteni foarte buni după o relație de 11 ani.

De la petrecere nu a lipsit nici cântăreața Ruby, o bună prietenă a celor doi. Claudia Iosif și-a sărbătorit în avans ziua de naștere, aceasta bucurându-se din plin de petrecere. Ea a fost surprinsă dansând și cântând, semn că s-a simțit foarte bine în preajma prietenilor săi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Claudia Iosif a împlinit vârsta de 41 de ani

Nu doar prezența lui Dorian Popa i-a luat prin surprindere pe fani, ci și vârsta împlinită de Claudia Iosif. Babs a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani, însă anii nu se văd pe chipul și pe corpul său. 

Frumoasa brunetă arată senzațional, iar pentru petrecere a ales un compleu în nuanțe de auriu, ce i-a pus în evidență picioarele și bronzul.

Babs a lăsat la vedere tatuajul de pe picior și a ales o pereche de sandale auriii pentru a completa ținuta.

Citește și: Cum arată casa pe care și-a cumpărat-o Babs, după despărțirea de Dorian Popa! Primele imagini cu șantierul în lucru

Fosta iubită a lui Dorian Popa are grijă de corpul său, iar pentru a arăta ca la 20 de ani, Claudia Iosif lucrează intens la sală și este foarte atentă atunci când vine vorba de alimentație, având cel mai bun model în persoana lui Dorian

Popa.

Petrecerea a avut loc în casa pe care Claudia Iosif și-a achiziționat-o după despărțirea de Dorian Popa și rămâne de văzut dacă cei doi sunt doar prieteni s-au va avea loc marea împăcare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.