Dorian Popa și Babs s-au despărțit: „Am ales să mergem pe drumuri separate”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 nov 2023, 11:32

Dorian Popa și Babs s-au despărțit: „Am ales să mergem pe drumuri separate”

Sursa: Facebook Claudia Iosif/Instagram

Problemele se țin lanț de Dorian Popa. Anunțul care a șocat lumea mondenă a fost făcut chiar de iubita sa, Babs, care a confirmat faptul că ea și vedeta nu mai formează un cuplu de mai bine de o lună.

Claudia Iosif și Dorian Popa nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de brunetă pe o rețea socială, la doar o săptămână după ce artistul a fost prins drogat la volan.

Dorian Popa și Babs s-au despărțit după 11 ani de relație

Veste șocantă în lumea mondenă: după 11 ani de relație, cuplul faimos format din Dorian Popa și Claudia Iosif s-a despărțit. 

„Ca să evităm orice speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani,” a scris fosta iubită a lui Dorian Popa pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Dorian Popa. Ce se va întâmpla cu vedeta după ce sosesc rezultatele INML

Amintim că, în urmă cu doar o săptămână, Dorian Popa a fost oprit de un echipaj de poliție Ilfov și testat cu aparatul drug-test, rezultatul ieșind unul pozitiv. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vineri, IML a confirmat faptul că artistul consumase canabis. 

Potrivit unor surse judiciare, influencer-ul ar fi consumat această substanță înainte să urce la volanul bolidului, aflându-se doar în lenjerie intimă la momentul în care ar fi fost oprit de către agenții de poliție.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive ,” au transmis atunci autoritățile.

Cum a reacționat Babs după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan

După câteva zile în care vedeta a rămas fără permis și aștepta rezultatele INML, fosta sa iubită, Babs, a reacționat în cazul lui Dorian Popa.

Se pare că aceasta nu ar fi știut nimic din faptul că Dorian Popa a fost oprit de un echipaj al poliției.

Citește și: „Dorian Popa caută în coșuri de gunoaie”. Filmulețul care a devenit viral pe TikTok. Ce făcea Dorian, de fapt

„Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”, a fost reacţia Claudiei Iosif pentru  spynews.ro.