Dorian Popa si Connect-R au intrat in pielea lui Ruby si a lui Alex Velea, la “Roata Norocului”! Nu rata editia speciala din Ajun de Craciun, la ora 20:00, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 24 dec 2017, 13:04

Duminica seara, la ora 20:00, in Ajun de Craciun, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi va invita la o editie speciala a emisiunii “Roata Norocului”, cu invitati de seama.

La ceas aniversar, cand emisiunea implineste doua sute de edtii de la prima difuzare, Connect-R si Dorian Popa vor face spectacol.

Cele doua vedete nu au scapat de pedepsele pline de haz pe care le-au pregatit cei doi indragiti prezentatori, astfel ca telespectatorii ii vor putea vedea pe cei doi cantareti imitand personalitati autohtone si din strainatate, precum Gigi Becali, Ruby sau Alex Velea.

Mimeaza vedetele pe care ti le spune Ana,  pana ceilalti concurenti ghicesc despre cine este vorba!”, suna provocarea lui Bursucu.

Intregul moment il veti putea urmari in editia din aceasta seara a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.