Dorian Popa, vrea să îşi schimbe numele! Cererea oficială a fost făcută deja. Cum vrea artistul să se numească de acum încolo

Author: Madalina Maftei
Dorian Popa îşi schimbă numele!
Sursa: Instagram

Dorian Popa a înaintat cererea oficială pentru a-şi schimba cel de-al doilea prenume cu unul cu care publicul îl idetifică mult mai uşor.

Potrivit unei cereri publicate în Monitorul Oficial, Dorian Popa nu mai vrea ca cel de-al doilea prenume al său să mai fie Laurenţiu. Artistul vrea ca expresia care l-a făcut celebru să facă parte din numele său.

Cum vrea să se numească Dorian Popa? 

Cântăreţul a cerut oficial ca numele să-i fie schimbat în Popa Dorian-Hâtz. Conform cererii înaintate Dorian Popa se va numi astfel:

"Popa Dorian Laurenţiu, cu domiciliul în(...) judeţul Ilfov, născut la data de 7 august 1988,(...) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurenţiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

După ce Dorian Popa a devenit cunoscut pentru publicul din România, s-a remarcat și cu expresie cu care fanii îl identifică acum pe artist.

„Hâtz, Johnule” este expresia lui Dorian Popa care a devenit și titlu de piesă. Dorian Popa a cerut acum ca „Hâtz” să facă parte și din numele său.

Dorian Popa a povestit de ce pe câinele lui îl cheamă Chelutzu

Dorian Popa este cântăreţ, actor şi influencer. În ultima perioadă acesta l-a făcut cunoscut publicului pe câinele său Chelutzu, care a devenit subiect în piesele artistului, „Înoată Chelutzu” și „Chelutzu cu brădutzu”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dorian Popa a povestit despre momentele dificile prin care a trecut cu animalul de companie atunci când l-a adoptat, însă timpul a trecut și câinele lui este unul dintre cele mai frumoase exemplare de bulldog francez.

Citeste si: Cati bani a incasat Dorian Popa de la YouTube in primele zile dupa lansarea piesei ”Inoata Chelutu”

"Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit. Este foarte simplu, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată.

Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a povestit Dorian Popa

Citeste si: Câți bani a plătit, de fapt, Dorian Popa pentru noua mașină? Am aflat până și comisionul plătit firmei care i-a adus-o din Germania. EXCLUSIV