Dorian Popa: "vreau un copil!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Dorian Popa este pregatit sa se aseze la casa lui si mai ales sa isi intemeieze o familie in adevaratul sens al cuvantului alaturi de iubita lui.

Dorian Popa a venit in emisiune la Teo unde a povestit despre planurile sale de viitor. Vedeta a dezvaluit in exclusivitate ca isi doreste ca, in viitorul apropiat, sa se insoare cu iubita lui si sa aiba copii.

El a mai dezvaluit ca, impreuna cu aleasa lui, formeaza un cuplu ca oricare altul, cu bune si rele: "da, ne mai certam si noi. In primul rand pentru ca ea e Capricorn si eu sunt Leu.

Nu cred ca exista oameni care sa nu se certe in cuplu. Cearta este vitala unei relatii pentru ca asa poti deosebi binele de rau." Urmareste materialul video alaturat si vezi ce spune Dorian Popa despre planurile de casatorie cu iubita lui!##VIDEO137490##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.