Dorin Chirtoaca, nasul nepoatei presedintelui Traian Basescu, un domn atipic. I-a lasat cu gura cascata pe politicieni!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:55

Au trecut doua zile de la botezul nepoatei presedintelui, dar abia acum ne revenim din uimire. Si nu ne-a lasat cu gura cascata doar rochia Elenei Udrea, ci si Dorin Chirtoaca.

##VIDEO93979##Nu esti nas in fiecare zi, asa ca trebuie sa iti iei rolul in serios. Asa s-a gandit si Dorin Chirtoaca, la botezul nepoatei presedintelui. Constiincios, a venit primul, inaintea tuturor invitatilor, cu o ora si jumatate mai devreme decat ora stabilita. La biserica erau doar el si cei care care se ocupau de paza presedintelui. Dupa ce s-a pozitionat strategic in fata bisericii, Dorin Chirtoaca a asteptat. Si a asteptat.

Nimic nu-l clintea din loc.

Nimic, in afara de venirea Elenei Udrea. Aparitie care nu a lasat pe nimeni indiferent. De cum a venit, s-a indreptat direct spre primarul Chisinaului, care o astepta cu zambetul pe buze si cu buchetul de flori in mana. Surpriza insa, primarul nu i-a inmanat buchetul. Ba chiar a intors putin capul si a privit-o indelung pe politiciana. De fapt, buchetul adus tocmai de la Chisinau era pentru Elena Basescu.


In biserica, Dorin Chirtoaca a fost mai mult decat grijuliu cu nepotica presedintelui. S-a jucat cu ea, iar spre finalul slujbei, finuta a adormit in bratele lui. Mai tarziu, petrecerea a continuat acasa la Traian Basescu, iar intr-o poza postata de Elena Udrea, il vedem pe Dorin Chirtoaca foarte atent cu doamna deputat.

Credeati ca ai nostri politicieni nu sunt interesati de evenimentele mondene? Va inselati amarnic! Fiecare are cate o parere: ba despre bunic, ba despre nas, ba despre tinutele doamnelor! Cu asemenea analize „stilistice” parlamentarii nostri si-ar putea schimba usor meseria in critici de moda!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”