Dorin Cocos si noua lui sotie, nunta de vis la Palatul Snagov

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 16:18

Dupa ce saptamana trecuta au spus “Da” in fata ofiterului Starii Civile, duminica, 15 septembrie, Dorin Cocos si proaspata lui sotie si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu.

A fost forfota mare, ieri, la palatul Snagov, unde fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, in varsta de 52 de ani, i-a oferit noii sale consoarte, Diana Roibu de numai 26 de ani, o nunta de pomina. Daca la Portile Palatului masinile curgeau una dupa alta, iar tortele ardeau ca in zi de sarbatoare, se pare ca inauntru, atmosfera a fost pe masura. Potrivit ziarului Click, doua sute de invitati au venit s-o vada pe cea care i-a luat locul Elenei Udrea.



In culmea fericirii ca Dorin Cocos ii ofera o nunta de poveste, tanara mireasa, proaspat iesita de pe bancile Facultatii de Drept, parca radia de fericire! Si-a ales o rochie de printesa, alba, asa cum cere traditia, cu o trena impresionanta. Silueta tinerei a fost conturata de un corset simplu, in timp ce voalul a fost unul brodat, dintr-un material fin. Mandru foc de aleasa sa, mirele a fost numai un zambet! Nasii cuplului au fost Constantin si Liliana Isac.


Meniul a fost unul impresionant: bauturi rafinate, mancaruri fine, dar si traditionale. Toate, acompaniate cu muzica pentru toate gusturile. Invitatii au avut bucuria de a reasculta slagarele Mirabelei Dauer, dar si ale lui Catalin Crisan sau cantecele populare ale Mariei Dragomiroiu. Si chiar daca Dorin Cocos a trecut de prima tinerete, n-a uitat de mai tanara sa sotie pentru care a chemat trupa Damian& Brothers.

Nunta afaceristului cu frumoasa venita tocmai de la Chisinau vine la numai trei luni dupa ce a divortat de Elena Udrea, cea care i-a fost sotie timp de zece ani.
Dar Dorin Cocos nu a plans prea mult, caci si-a gasit repede alinarea in bratele frumoasei moldovence. Oricum, asemanatoare dintre cele doua este izbitoare, nu neaparat fizic, ci mai ales profesional. Amandoua au absolvit Dreptul, amandoua si-au gasit marea iubire in persoana lui Dorin Cocos, culmea, chiar la inceput de cariera. Se pregateste, oare, a doua nevasta a lui Dorin Cocos sa dea si o lovitura in politica?! Ramane de vazut!

##VIDEO79166##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?