Dorința mai puțin obișnuită pe care Lidia Buble o are: ”Dezbrăcată în fața publicului”. Ce a dezvăluit artista în emisiunea Alexandrei Ungureanu

Author: Madalina Maftei

Dorința mai puțin obișnuită pe care Lidia Buble o are: ”Dezbrăcată în fața publicului”. Ce a dezvăluit artista în emisiunea Alexandrei Ungureanu

Sursa: Instagram

Lidia Buble este invitata din această săptămână a emisiunii ”Duet cu Alexandra”, de pe theXclusive. Artista își deschide sufletul și vorbește despre momentele mai puțin plăcute din viața ei.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Invitată în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, artista a cântat cele mai cunoscute piese ale ei, cele care i-au adus notorietatea, dar, totodată, a vorbit și despre momentele mai puțin bune din viața ei.

Lidia Buble: Poți să iei și o pauză din când în când 

Lidia este o artista iubită de public, însă are și momente în care oboseala o cuprinde și simte că are nevoie de o pauză. Artista a dezvăluit, în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, că în momentele în care nu are inspirație și simte că nu mai poate o lasă mai moale.

”Simt că am obosit! Și uneori nu am inspirație, nu am idei și o las mai moale.

Poți să iei și o pauză din când în când. De foarte multe ori recunosc că am avut curaj să cânt”,
a spus Lidia Buble.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Artista a cântat cele mai admirate piese ale ei, cele care au ținut multă vreme cele mai bune locuri în topurile muzicale.

De asemenea, Lidia a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei, aceea de a cânta dezbrăcată pe scenă, în fața publicului.

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre Bubbly, animalul său de companie, care nu pare a fi într-o stare prea bună în această perioadă, însă artista rămâne optimistă.

”Din păcate, Bubbly nu mai este foarte bine, ce e să se întâmple, se întâmplă și nu vreau decât să mă bucur de el”, a

mai spus Lidia Buble, despre animalul ei companie.