„Dormeam pe gresie și mâncam macaroane fierte” Elena Lasconi, detalii întunecate din tinerețe. Cum a renunțat la o viață de lux pentru binele fiicei sale

Autor: Laura Macovei

Elena Lasconi este invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată duminica aceasta, la ora 22:30, pe Kanal D.

Cu o prezență remarcabilă în industria televiziunii timp de peste două decenii, Elena Lasconi a decis să-și schimbe direcția carierei și să se implice în viața politică, alăturându-se partidului USR.

De la statutul de fost om de televiziune la cel de actual primar al municipiului Câmpulung, Elena Lasconi își propune să dezvăluie aspecte inedite din viața sa dincolo de luminile reflectoarelor.

Elena Lasconi a renunțat la o viață bogată pentru fiica sa

Acum o femeie de succes, Elena Lasconi a povestit cu lacrimi în ochi despre greutățile pe care le-a întâmpinat atunci când a crescut-o pe Oana. Cele două au dus o viață săracă, iar Elena Lasconi a făcut tot posibilul pentru a-i asigura necesarele fiicei sale.

Întrebată care este cel mai dureros reproș pe care Oana l-a făcut mamei sale, Elena a ocolit răspunsul, însă a mărturisit că se consideră un părinte expirat.

Citește și: Cine este soțul Elenei Lasconi: Cei doi s-au căsătorit în straie populare la o mănăstire. "Am plâns de bucurie la mânăstire, am cântat și dansat la petrecere..."

„Nu știu, dar cred că i-a trecut chestia asta și oricum sunt absolut sigură că o să se schimbe în momentul în care o să devină mamă. Și eu mi-am dorit încă un copil, îmi doream trei.

Eu mă vizualizam cu trei. Nu mi-a rezultat treaba asta.

Nu mi se pare că au fost momente foarte importante, dar la fel, trebuie să dau multe detalii și iar să redeschid o telenovelă în relația mea cu Oana, ceea ce nu o să fac. Nu intru pe drumul acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cred că, la fel ca orice copil, la un moment dat explici din comportament și din orice vrei tu părintelui, că el este expirat pentru tine, indiferent că e doar o diferență de 20 de ani între noi două. Eu am crezut că sunt foarte aproape de generație, că sunt mamă tânără, dar vine un moment în care părinții sunt expirați, în general, indiferent că ar fi mama, că ar fi tata.

Eu am dat totul. Nu am să-mi reproșez nimic. Am sacrificat foarte mult, am ars foarte multe etape din viața mea. Eu nu am avut viață, a trebuit să muncesc din greu.

Mă îmbrăcam numai cu haine second-hand, pentru că Oanei îi cumpăram haine noi sau îi trimiteam bani pentru meditațiile la engleză sau matematică sau să cumpăr mobilă. Nu am avut cinci ani plafoniere în casă, aveam doar dulie cu fire.

Am pus foarte mult suflet și toți banii mei să o aduc pe fată aici.

Poate că aș reproșa faptul că nu am ținut-o cu mine la greu. Atunci când dormeam pe gresie și mâncam macaroane fierte, altfel dai valoare momentului. Eu mi-am dat sufletul și în continuare o sprijin.

O iubesc, mi-am dorit-o din suflet. Știu că mulți așteaptă telenovele. N-am să ofer. Am făcut tot ce am știut eu mai bine, la momentul respectiv,” a fost declarația acesteia.