Doruk din serialul Totul pentru familia mea a petrecut Revelionul departe de Istanbul! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 ian 2023, 23:35
Foto(5)

Onur Seyit Yaran se numără printre cei mai talentați și apreciat actori din tânăra generație în Turcia! Acesta a cucerit publicul încă de la primele roluri jucate!

Actorul  Onur Seyit Yaran are doar 27 de ani, însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și carisma lui aparte și a devenit din ce în ce mai apreciat. De-a lungul celor cinci ani de activitate pe platourile de filmare, ambițiosul tânăr a demonstrat o pasiune uluitoare pentru actorie și a dat totul pe parcursul fiecărui proiect de televiziune în care a jucat până acum.

Cel mai recent serial în care a făcut furori este Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Doruk.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea a petrecut Revelionul departe de Istanbul

Născut în anul 1995, într-o familie bogată, Onur Seyit Yaran a avut șansă de a studia ceea ce și-a dorit la cel mai înalt nivel. Pentru că și-a descoperit încă din copilărie trei pasiuni, sportul, actoria și modelingul, tânărul a vrut să nu renunțe la niciuna și a încercat să le îmbine cu succes.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, pasiune uluitoare! Iată cu ce se ocupă chipeșul Onur Seyit Yaran, dincolo de actorie!

După ce a absolvit Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Academiei de Sport ce aparține de Universitatea Hăliç, Onur Seyit Yaran a hotărât să se înscrie și la o școală privată de actorie pentru a-și perfecționa și talentul actoricesc.

În paralel, Onur a început încă din perioada liceului să cocheteze și cu modelingul, iar în anul 2016 a fost desemnat Cel mai bun model al Turciei și de Cel mai bun model al Lumii, în cadrul unor concursuri de profil. In ceea ce privește cariera in domeniul actoriei, cel mai recent proiect de televiziune a fost producția Totul pentru familia mea, în care tânărul actor a jucat rolul Doruk și a făcut furori în țările în care se difuzează serialul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu doar câteva zile înainte de Revelion, Onur Seyit Yaran a plecat într-o călătorie în Spania, acolo unde tânărul este deja foarte cunoscut și apreciat de mulți fani, care l-au urmărit jucând pe micile ecrane în diverse producții. Chipeșul Onur a ales sa petreacă Revelionul in Bercelona. 

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, admirat de publicul din Spania! Iată cum a decurs călătoria făcută recent de celebrul actor Onur Seyit Yaran în Madrid și cum a fost asaltat de fanii spanioli!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.