Doruk din serialul Totul pentru familia mea, admirat de publicul din Spania! Iată cum a decurs călătoria făcută recent de celebrul actor Onur Seyit Yaran în Madrid și cum a fost asaltat de fanii spanioli!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 dec 2022, 21:32
totul pentru familia mea Foto(6)

Onur Seyit Yaran, o tanara speranta a cinematografiei turcesti

Sursa: Captură KANAL D

Onur Seyit Yaran doar 27 de ani, însă a reușit să cucerească publicul cu talentul lui uriaș atât în Turcia, cât și în străinătate.

Cu o ambiție uriașă, o carismă captivantă și o pasiune nebună pentru actorie, Onur Seyit Yaran a cucerit publicul încă de la primele sale roluri jucate pe platourile de filmare în seriale de excepție create de cele mai importante case de producții din Turcia, în ciuda faptului că are doar 27 de ani. Rampă de lansare în lumea artistică a fost de fapt modelingul, deoarece tânărul Onur a devenit mai întâi celebrul că fotomodel și abia apoi a pătruns în lumea cinematografiei turcești.

Cel mai recent proiect care de altfel, i-a adus și cel mai mare succes de până acum în carieră este rolul jucat în serialul Totul pentru familia mea, care l-a făcut celebru și în multe țări europene în care a fost difuzată deja îndrăgită producție.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, admirat de publicul din Spania

Onur Seyit Yaran a venit pe lume în anul 1995, în Istanbul, unde a crescut și peste ani a studiat și a luptat pentru a-și îndeplini visurile.

Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și pasiunea pentru acest domeniu și au decis să îl sprijine pentru a deveni un actor de renume. Însă în timpul liceului, tânărul Onur s-a orientat mai întâi către sport, o altă mare pasiune, iar la vârstă majoratului, acesta a decis să se înscrie la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Universității Haliç, pe care a absolvit-o cu brio, însă a realizat că nu va putea să renunțe nici la marea lui pasiune pentru actorie.
Astfel, ambițiosul Onur a urmat și cursurile unei școli private de teatru și în paralel a continuat să joace și fotbal de performanță și să cocheteze și cu modelingul.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, pasiune uluitoare! Iată cu ce se ocupă chipeșul Onur Seyit Yaran, dincolo de actorie!

În 2016, Onur Seyit Yaran a fost desemnat Cel mai bun model al Turciei și de Cel mai bun model al Lumii, titluri ce i-au adus și primul pas către celebritatea mult dorită.

Odată ce a devenit cunoscut în lumea modelingului, Onur Seyit Yaran a fost cooptat să joace și primul lui rol în serialul Kalk Gidelim, în anul 2018, pe când avea doar 23 de ani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2019 a acceptat să facă parte din distribuția serialului Vuslat, iar în anul 2021, carismaticul actor și fotomodel a fost cooptat să joace în producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Doruk, care de asemenea i-a adus

mare succes în carieră. Și totodată i-a adus și notorietate pe plan internațional, deoarece serialul a fost deja difuzat și în străinătate și a înregistrat mare succes mai ales în rândul adolescenților.

De curând, îndrăgitul actor a călătorit în Madrid, acolo unde presa spaniolă a arătat un mare interes pentru el și pentru producția care l-a făcut celebru. Onur a participat la o conferință de presă și s-a întâlnit cu mulți fani adolescenți, care l-au întâmpinat cu multă căldură și admirație.

Citește și: Ce făcea Doruk din serialul „Totul pentru familia mea” înainte să devină actor. Onur Seyit Yaran, celebru în Turcia înainte să joace în seriale