Doruk din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe coperta unei reviste celebre din Turcia! Iată cum a fost fotografiat carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mar 2023, 23:38
Foto(6)

Chipeșul Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în ipostaze uluitoare, în timpul ședințe foto de excepție! Iată cum a apărut tânărul actor Onur Seyit Yaran în cel mai recent număr al unei renumite reviste din Turcia!

Onur Seyit Yaran are doar 28 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. În cei cinci ani de activitate pe platourile de filmare, tânărul actor a jucat impecabil în câteva producții de excepție, care i-au adus succes și i-au deschis calea către o carieră strălucită în domeniul actoriei.

Însă Onur Seyit nu a renunțat nici la cea de-a două mare pasiune a lui, modelingul, ci a continuat să le îmbine cu aceeași dăruire. În luna februarie, chipeșul actor a realizat o ședința foto uluitoare pentru revista renumită în Turcia.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe coperta unei reviste celebre din Turcia

Publicul din România l-a cunoscut recent pe Onur Seyit Yaran în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk, un tânăr la fel de ambițios și de puternic și a

făcut furori cu talentul lui uluitor. Acesta s-a născut în anul 1995, în Istanbul, unde a crescut și a studiat.

Citește și: Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!

În ciuda faptului că Onur Seyit visa încă din copilărie să devină un actor celebru, la vârsta majoratului, a decis la îndemnul părinților lui să se înscrie la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Academiei de Sport de la Universitatea Halic. Însă în paralel, carismaticul tânăr a urmat și cursurile unei școli private de actorie, reușind astfel să devină și un actor cu drepturi depline și nu a renunțat nici la pasiunea lui pentru modeling, reușind să le îmbine cu succes.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De curând, Onur Seyit Yaran a participat la o ședința foto de amploare pentru revista Vogue Turcia. Carismaticul tânăra și-a pus în valoare calitățile de fotomodel și a pozat în câteva ipostaze uluitoare, surprinzându-și fanii din mediul virtual, care l-au putut admira în imaginile publicate de acesta pe contul lui de Instagram.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, surprins în sala de fitness! Iată cum se menține în formă carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.