Doruk din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată prin ce transformare fizică radicală a trecut tânărul actor Onur Seyit Yaran

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 nov 2023, 14:16
Foto(5)

Chipeșul Doruk din producția Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look, pentru noul sau proiect! Iată cum arată în prezent celebrul actor Onur Seyit Yaran!

Onur Seyit Yaran s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în Turcia, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale captivante. Tânărul actor a devenit cunoscut publicului din România anul trecut când a jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk, un rol dificil ce i-a adus cel mai mare succes pe plan profesional.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look, pentru noul lui proiect

Onur Seyit Yaran are doar 28 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de senzație atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. Chipesul actor s-a născut în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație de seama și i-a ghidat pașii spre o profesie de succes. Inițial, Onur și-a dorit să urmeze o carieră în sport, deoarece era pasionat de fotbal, astfel după încheierea liceului, tânărul a fost admis la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Universității Haliç, pe care a absolvit-o cu brio.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran, la malul marii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În anul 2018 însă Onur Seyit Yaran a primit o propunere de nerefuzat de a juca într-un serial de televiziune și astfel a pătruns în fascinantă lume a actorie de care s-a îndrăgostit profund, dorindu-și să evolueze și să devină din ce

în ce mai cunoscut și mai apreciat de public. Treptat, talentatul tânăr a primit noi oferte de a juca în seriale de excepție, care i-au adus succes și notorietate. Unul dintre cele mai recente roluri jucate de carismaticul actor a fost cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk, ce a însemnat cea mai mare reușită de până acum în cariera sa.

De curând, celebrul Onur Seyit Yaran a publicat pe contul lui de socializare, acolo unde este destul de activ, câteva imagini de senzație în care și-a făcut apariția cu un look schimbat radical. Tânărul a fost nevoit să recurgă la această transformare fizică din cauza noului proiect în care urmează să joace.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum au fost surprinși simpaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, dincolo de platourile de filmare! „Partenerul meu drag!”