Doruk din serialul Totul pentru familia mea, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran, la malul marii

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2023, 13:58
Foto(6)

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație la malul mării! Chipeșul actor a făcut furori cu trupul sculptat! Iată unde și-a petrecut cea mai recentă vacanță!

Onur Seyit Yaran are 28 de ani și se numără printre cei mai talentați și carismatici actori aflăți la început de carieră. Tânărul a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să încânte cu rolurile sale magistral interpretate, dar și cu ipostaze inedite publicate în mediul online. De curând, celebrul actor a postat pe pagină lui de Instagram câteva imagini uluitoare din cele mai recente călătorii ale sale.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, cea mai îndrăzneață apariție de până acum

Onur Seyit Yaran s-a născut în anul 1995, în Istanbul. Părinții săi i-au oferit o educație aleasă, dar și posibilitatea de a studia și de a îndeplini marile idealuri pe plan profesional. Deși visa încă din perioada copilăriei să devină actor, la vârstă majoratului, după absolvirea liceului, Onur și-a descoperit pasiunea pentru sport și pentru modeling și a decis să se îndrepte către aceste domenii de activitate mai întâi și s-a înscris la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul

Universității Haliç, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum au fost surprinși simpaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, dincolo de platourile de filmare! „Partenerul meu drag!”

În anul 2018 i s-a ivit oportunitatea de a juca într-un serial de televiziune și de aceea a hotărât să urmeze și cursurile unei școli private de actorie.

Anul următor, ambițiosul tânăr a fost cooptat în distribuția serialului Vuslat, iar în 2021 Onur a fost selectat să joace în producția Totul pentru familia mea, în care a jucat primul lui rol principal care i-a adus marele succes în carieră și celebritatea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De curând, Onur Seyit Yaran a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini uluitoare în care și-a făcut apariția în ipostaze îndrăznețe, la bustul gol, în timp ce se afla în vacanță

în Italia, pe insula Capri. Fanele sale au fost incantate si i-au transmis multe mesaje in care si-au exprimat admirația.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, alături de unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran