Doruk din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look, pentru noul sezon al producției! Iată cum arată în prezent carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2023, 13:31
Foto(6)

Doruk din serialul Totul pentru familia mea s-a lăsat din nou pe mâna celui mai priceput stilist și a recurs la o schimbare uluitoare de look! Fanele lui au fost surprinse! Iată cum arată acum celebrul actor Onur Seyit Yaran!

Deși are doar 28 de ani, Onur Seyit Yaran a reușit să se afirme că un actor talentat și carismatic, dar și că un fotomodel de succes. În cei cinci ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul tânăr a fascinat publicul încă de la primul rol jucat impecabil, dovedind un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru actorie. Dacă publicul din Turcia îl adoră deja pentru aparițiile sale uluitoare, telespectatorii din România l-au cunoscut anul trecut în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care da viață personajului Doruk, un tânăr la fel de ambițios și carismatic, un

rol ce i-a adus de altfel și primul mare succes din carieră.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look, pentru noul sezon al producției

În ciuda faptului că își dorea încă din copilărie să devină un actor renumit, peste ani, după absolvirea liceului, Onur Seyit Yaran a decis să se înscrie la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Academiei de Sport de la Universitatea Halic, pentru că nu a vrut să renunțe nici la pasiunea lui pentru sport.

Însă treptat a realizat că nu poate să abandoneze nici visul de a deveni un mare actor, așa că a hotărât că în paralel, să urmeze și cursurile unei școli private de actorie, reușind astfel să își atingă și acel vis măreț și totodată a fost cooptat și în fascinanta lume a modelingului. În anul 2016 a fost desemnat Cel mai bun model al Turciei și a devenit din ce în ce mai cunoscut în showbiz.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe coperta unei reviste celebre din Turcia! Iată cum a fost fotografiat carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Onur Seyit Yaran a debutat în anul 2017, pe platourile de filmare ale producției Kalk Gidelim, iar în anul 2019 a fost cooptat să joace în serialul Vuslat.

Iar cel mai recent rol jucat este cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk și care i-a adus cel mai mare succes de până acum, propulsându-l printre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Asiye și Doruk din producția Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze apropiate pe platourile de filmare! Iată cum au fost fotografiați cei doi frumoși actori, Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, în spatele camerelor de filmat!

Dincolo de carieră în domeniul actoriei, Onur nu a renunța niodata la celelalte două mari pasiuni, sportul și modeling-ul și a continuat să le îmbine cât mai bine. De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini inedite, în care apare la cabina de machiaj, în timp ce hairstylist-ul actorilor îi schimbă înfățișarea. Chipesul Onur Seyit Yaran s-a lăsat din nou pe mâna hairstylist-ului și a recurs la o nouă schimbare de look pentru începutul noului sezon al filmărilor pentru producția Totul pentru familia mea.