Doruk din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look pentru noul său proiect! Iată cum arată în prezent chipeșul actor Onur Seyit Yaran

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 oct 2023, 12:50
Foto(4)

Doruk din serialul Totul pentru familia mea a recurs recent la o transformare spectaculoasă de look pentru noul serial în care va juca! Iată cine va fi partenera de platou a lui Onur Seyit Yaran! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentata actrițe ale momentului în Turcia!

Onur Seyit Yaran are 28 de ani și cu toate acestea a reușit să încânte publicul încă de la primele sale roluri jucate magistral în producții de mare succes. În cei aproape șapte ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a dovedit un talent uluitor și o carisma aparte. Telespectatorii din România l-au descoperit în anul 2022, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk.

De curând, tânărul a primit o nouă propunere de a juca într-un serial de televiziune pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea se pregătește de un nou proiect în care va juca alături de una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

Onur Seyit Yaran s-a născut în anul 1995, în Istanbul, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație exemplară și i-a ghidat pașii spre carieră de succes de astăzi.

În ciuda faptului că își dorea enorm să devină actor încă din copilărie, după absolvirea liceului, Onur s-a reorientat către sport și modeling, iar în cele din urmă s-a înscris la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Universității Hăliç. Însă în adâncul inimii sale încă își dorea să ajungă un actor de renume.

În anul 2017 a debutat pe platourile de filmare în producția Kalk Gidelim, după care a fost cooptat în alte câteva producții de excepție.

Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a întruchipat personajul Doruk Atakul, un tânăr ambițios.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum au fost surprinși simpaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, dincolo de platourile de filmare! „Partenerul meu drag!”

Tânărul Onur Seyit Yaran și-a anunțat fanii recent că va face parte dintr-un nou proiect de televiziune, intitulat Saplanti (Obsesia). Pentru noul serial în care va juca, chipeșul actor a fost nevoit să recurgă la o schimbare de look. Potrivit viatacuaromadecafea.com, celebrul actor va juca alături de superba actrița Nilsu Berfin Aktaş, în vârstă de 25 de ani, considerată o revelație a cinematografiei moderne.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran, la malul marii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.