Doruk din serialul Totul pentru familia mea, surprins în sala de fitness! Iată cum se menține în formă carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2023, 13:22
Foto(6)

Chipeșul Onur Seyit Yaran se numără printre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia.

Deși are doar 27 de ani, Onur Seyit Yaran a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul desăvârșit și cu o carisma aparte dovedite încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Pe parcursul celor cinci ani de activitate pe platourile de filmare, chipesul actor a demonstrat o pasiune nebună pentru actorie și a jucat cu dăruire fiecare rol, ajungând treptat să urce în topul celor mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia.

Cel mai recent proiect în care a făcut furori a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk, un tânăr ambițios și carismatic.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, surprins în sala de fitness

Onur Seyit Yaran s-a născut în 1995, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a avut șansă de a primi o educație aleasă și de a studia peste ani în domeniul în care și-a dorit.

După absolvirea liceului, la 18 ani, Onur a decis să se înscrie la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Academiei de Sport ce aparține de Universitatea Hăliç, deoarece era pasionat și de sport.

Însă cu aceeași mare pasiune visa și să devină un actor renumit, astfel că a hotărât să urmeze în paralel și cursurile unei școli private de teatru, pentru a fructifică și talentul actoricesc.

Tot în primii ani de facultate, Onur a început să cocheteze și cu modelingul, devenind rapid un fotomodel de mare succes în Turcia și peste hotare. În anul 2016 a fost desemnat Cel mai bun model al Turciei.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, pasiune uluitoare! Iată cu ce se ocupă chipeșul Onur Seyit Yaran, dincolo de actorie!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 2017, Onur Seyit Yaran a debutat pe platourile de filmare ale serialului Kalk Gidelim, iar în anul 2019 a fost cooptat să joace în producția Vuslat. Iar cel mai recent proiect este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Doruk.
Dincolo de carieră în domeniul actoriei, Onur nu a renunța nici la sport și nici la pasiunea pentru modeling și a continuat să le practice în paralel.

De curând, tânărul a fost surprins în sala de fitness, acolo unde și-a reluat antrenamentele și a început să practice exercițiile obinuite de întreținere. Tânărul actor a publicat pe contul lui de socializare un scurt clip video în care apare lucrând la diverse aparate destul de dificile.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, admirat de publicul din Spania! Iată cum a decurs călătoria făcută recent de celebrul actor Onur Seyit Yaran în Madrid și cum a fost asaltat de fanii spanioli!