Dorul de casă devine sfâșietor pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”: „Mi-a zis să nu plec!” Ce vedem în episodul de luni, de la 20:00, pe Kanal D

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 mar 2024, 23:58

Dorul de casă devine sfâșietor pentru concurenții de la „Insula de 1 milion”

Sursa: Sursă Kanal D

Concurenții de la „Insula de 1 milion” încep să simtă dorul de casă și de familie, iar acest lucru îi macină psihic. Cum vor reuși să depășească acest moment?

Concurenții încep să se resimtă, iar dorul de casă devine din ce în ce mai apăsător pentru ei, lucru care îi macină foarte tare. Aceștia trebuie să păstreze un echilibru între lupta fizică cât și cea psihică. Vor reuși aceștia să reziste până în finală?

Concurenții resimt dorul de casă pe „Insula de 1 milion”

Nimic nu este mai greu pe „Insula de 1 milion” decât dorul de casă și de cei dragi, iar cu acest lucru se confruntă și concurenții în ediția a șasea, care va fi difuzată luni, 25 martie la Kanal D.

Lacrimi, durere, oboseală și stres, toate acestea se acumulează pe parcursul emisiunii, iar concurenții încep să le resimtă. Mulți dintre ei cedează și izbucnesc în plâns, mai ales cei care au copii și simt că dorul devine tot mai sfâșietor pentru ei.

„Mi-am visat băiețelul, că l-am uitat pe munte. Nu știu, de unde a ieșit visul ăsta și m-am trezit și am fugit pe plajă și am plâns.”

, a ținut să povestească Iulian.

Citește și: "Sudicii s-au trezit cu un om în minus": Ce s-a întâmplat în miez de noapte la ‘’Insula de 1 milion’’. Primele imagini din episodul de astăzi, la Kanal D

„Mi-a zis să nu plec. Asta mi-a zis!” a intervenit, printre lacrimi, Tudor din tabăra vesticilor.

Flori este și ea cu gândul la copiii săi și a rememorat momentele petrecute cu fiicele sale, iar dorul de ele se accentuează: "Știe că mami este acolo, știu că mă susțin, dar aia mică săraca o așteaptă pe mami.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mădălina este cea care trebuie să aleagă următorii patru concurenți și o parte dintre aceștia vor începe să își arate nemulțumirile vis a vis de alegerile pe care ea le face, astfel că tensiunile se accentuează și de această dată.

Probele devin tot mai dificile, iar participanții de pe insulă fac față cu greu noilor provocări. Însă, își doresc atât de tare să ajungă în finală ca nu vor să cedeze și se încurajează reciproc.

Micuțu își dă seama că taberele adverse pun presiune pe tabăra lor și încearcă să își motiveze colegii și să le ridice moralul încurajându-i să nu cedeze mai ales din punct de vedere psihic.

Citește și: “Pentru oricare pleacă azi, eu îmi dau brățara” Micuțu, dispus să facă sacrificiul suprem pe "Insula de 1 milion"! Au ieșit scântei în urma nominalizărilor făcute de Bianca

Iată primele imagini din episodul de luni, 25 martie, în video-ul de mai jos: