Dosar penal pentru iubitul unei foste concurente de la Casa Iubirii, după ce acesta i-ar fi aruncat pisicile pe geam. Poliția s-a autosesizat

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 iul 2024, 12:15

Bianca Mitroi a fost concurentă în sezonul 1 al emisiunii „Casa Iubirii”

Sursa: Instagram

Bianca Mitroi, fostă concurentă în sezonul 1 al emisiunii „Casa Iubirii”, a povestit într-o emisiune TV despre episodul care a adus-o în pragul depresiei, principalul motiv fiind chiar iubitul ei.

Iubitul Biancăi Mitroi este acum cercetat penal, după ce acesta ar fi aruncat de la balcon motanii tinerei, în iarna anului 2023, pe motiv de gelozie.

Citește și: Ce riscă stăpânii care nu le oferă anumite condiții, pe perioada caniculară, animalelor de companie

Iubitul Biancăi Mitroi a speriat motanii, iar aceștia au sărit de la balcon

Bianca Mitroi a fost concurentă în emisiunea „Casa Iubirii”, însă a fost eliminată, după ce nu și-a găsit jumătatea. 

O informație de-a dreptul șocantă a ieșit la iveală în urmă cu 3 zile, când Bianca a declarat într-o emisiune TV faptul că iubitul ei, pe numele său Robert, i-ar fi aruncat motanii de la balcon. Polițiștii s-au sesizat, iar tânărul este acum cercetat penal. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în anul 2023, un tânăr de 29 de ani, din Craiova, ar fi aruncat de la etajul 1, al  locuinţei iubitei sale, de 28 de ani, din Bragadiru, judeţul Ilfov, doi motani, unul din aceştia suferind răni. Ulterior, în cursul aceluiaşi an, cel în cauză ar fi alungat animalele din locuinţa sa, din Craiova şi până în prezent acestea nu au mai fost găsite, aspecte prezentate de cei doi în cadrul unei emisiuni TV”, au

transmis reprezentanţii IPJ Dolj, într-un comunicat citat de News.ro.

Robert era gelos pe motanii Biancăi

Robert Braia ar fi recurs la acest gest din gelozie. Potrivit Biancăi Mitroi, iubitul său nu iubește atât de mult animalele și nu accepta deloc faptul că tânăra i-ar fi pus pe aceștia pe primul loc, așa că s-a gândit să îi sperie, știind că aceștia vor sări. 

„El nu iubea atât de tare motanii mei, am încercat să găsesc soluții să fie bine. Dar el, poate într-un moment de gelozie, că altfel nu pot să înțeleg, i-a speriat (n.r. pe motani) și au căzut de la balcon. Unul dintre ei s-a rănit foarte tare, iar unul a dispărut de tot. Eu nu mi-am dat seama, eu am crezut că ei pur și simplu au sărit și au plecat pentru că au avut balconul deschis.

Au trecut câteva luni de la acest incident. El l-a recuperat pe motanul cel mare, l-a găsit în cele din urmă. Ulterior, am stabilit să ne mutăm împreună la Craiova, și s-a întâmplat asta din nou (n.r. să-i arunce pisicile de la balcon). Și nu-i mai am, în prezent”, a povestit Bianca în emisiune.

„Eu i-am speriat, ei au căzut de la balcon.

Știam că sunt foarte sperioși și am profitat de chestia asta. Mi-a părut rău apoi pentru că ea a suferit foarte mult (…). Pe mine m-a dus în pragul disperării, de-aia am făcut ce am făcut”, a declarat și Robert, în cadrul emisiunii.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.